Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

First. generation---) 1. séria=100%. Závislosť vypestovaná-ide sa ďalej!-nekonečné zimomriavky na konci a musím priznať, že toto nedokázal žiaden seriál!!!//////2.séria=95% ...Nenapadáju ma slová, ktorými by sa dalo toto () opísať...Chcem viacej!Second. generation----)3. séria=(80-85%). Ešte som nikdy neprešiel počas sledovania takou fázou, že z povodného nasratého dojmu som si ani neuvedomil, že sa mi to naozaj páči. Takže som celkom štastný, že to prvú generáciu neprzní (a celu dosavadnú znáčku) a ide si to vo vlastnej ceste. Pilót vobec nezaujal a možem byť iba štastný, že som pokračoval ďalej, pretože už v druhej časti sa to neskutočne nakopne a pokračuje v klasickej Skins extáze. A potenciál vidím stále vysoký.4. séria (rozpozerané) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po první sérii: Dokonalé dílko v žánru seriálů o mladých pro mladé. Kdo zná britské Coupling, dostane zhruba obrázek o tom, co se tam může odehrávat. Ovšem toto je jen pouhý nástin událostí. Kdo má v oblibě televizní mládež z Ulice nebo z různých famcomů (family sitcomů) bude nejspíš docela překvapen, vhodné přirovnání by bylo - scénáristický tým z Ulice se sjede, všichni se svléknou, každý do sebe kopne pár prášků extáze a viagry (a i dalších věcí z Chrisovy nástěnky), zapije se to ruskou vodkou a pak by to možná sedělo. Nicméně nutno dodat, že takováhle realističtější mládež je mi o mnoho bližší a situace, které se tam odehrávají, jsou o mnoho zábavnější. Když už jsem pochválil děj, musím totéž udělat i o výběru herců a (zejména) hereček. Hudba tomu dodává potřebný 4. rozměr, kdy je člověk vtažen do děje na maximum. Šílenost zápletek pak diváka utvrdí v tom, že se může stát cokoliv a skutečně se i tak stane. Na závěr bych jen dodal, že jsem byl opět utvrzen v tom, po zhlédnutí konce 1. řady Gunslinger Girl a 5. řady Six Feet Under, že končit sérii na písničku je výborná dějová berlička. Zvlášť, když text písničky sedí k ději. I když - co si budeme nalhávat - většina z nás nebyla Skins, ale spíš Inbetweeners. ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Seriál, který dokáže zaujmout, rozesmát i rozesmutnit a přitom se vždy vyjadřuje k aktuálním radostem a strastem mojí generace. Chvílemi možná až moc zkratkovitě, ale stále poměrně přesně. Věrohodnosti napomáhají i výborně zvolení herci (i ten Dev Patel je ve výsledku mnohem snesitelnější než ve Slumdogovi), kde pochopitelně zaujme hlavně Nicholas Hoult, jehož postava prochází asi největším a nejméně klišovitým vývojem. Jinak se ale Skins všelijakým těm klišé nevyhýbají a motiv překvapení se opravdu při sledování moc často nedostavuje. Naštěstí na tom ale seriál postavený není, takže se ve výsledku o velké mínus nejedná. Seriál navíc příjemně ubíhá a první dvě série pro mě byli otázkou pár dní. Největším plusem je ale z mého pohledu fakt, že v podstatě každý díl má uzavřenou dějovou linku a tak s odpovědí na některé dříve položené otázky nemusíte čekat x dílů (nebo dokonce řad - zdravím J.J. Abramse). Hodnocení: 1. řada 4*, 2. řada 4* ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

1&2 sezona: inteligentní, originální, reálný... tolik různých emocí jsem v těch dvou dnech, co jsem na to bez přestávky koukala (nemohla jsem přestat), snad nikdy nezažila. Perfektní ve všech směrech, ještě se mi nestalo, že by mi některé postavy tak moc chyběli. SKINS PARTY HARD. 3&4 sezona: možná bych mohla taktně mlčet... Kdyby to byl samostatný seriál, tak by to byl takový slušný průměr, trochu víc přtažený za vlasy, ale dalo by se to vystát. Jenže jelikož to sdílí onen osudový název Skins, tak se to řadí do normálního odpadu. A všechny ty charaktery bych nechala shořet v pekle, fakt jsem je nenáviděla (kromě JJ) a smrt jsem přála úplně všem. Takže jsem jakoby dočasně oslepla a ohluchla a Skins pro mě skončili druhou sérií. It's a wild word! ()

Haluzz 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že i člověk který čte J.P.-Sartra může být kokot, že zlatá mládež nemá kromě trávy a vodky nic společného, že souložit učitelku psychologie se nevyplácí, že i dneska se dá natočit rozumný teen-seriál. Po druhém shlédnutí obou sérií zvyšuji na čtyři, protože se mi líbí, jak seriál pracuje s emocemi a rozumně, ne zbytečně a nenásilně dávkuje( za doprovodu skvěle vybraných songů) kritické situace. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Když všichni sedí a dívají se na televizi, tak přijde Chris (Joe Dempsie), kterému ostatní říkají, že poslíček jim nechce vydat pizzu, dokud nezaplatí. Jeden z nich však už drží krabice s pizzami. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama