Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Skvělý teen seriál, který si mě pořádně dostal až od 3. série, tudíž s druhou generací. Pro mě byla více zajímavější, herci mi byli sympatičtější, příběh byl celkově poutavější a ikdyž mě tam někteří dotyční hrozně štvali, postupem času jsem si je zamilovala. Co se mi ale na celém seriálu líbí nejvíc je Emily s Naomi, škoda té 4. série. 5. série zase ubrala na plynu, herci jsou mi tam opět nesympatičtí, což ale pěkně nahradila 6. série, ta byla slušná.. Celkově tedy těch 5* je vlastně jen pro druhou generaci. 1. série - 8/10; 2. série - 8/10; 3. série - 10/10; 4. série - 10/10; 5.série - 6/10, 6. série - 8/10 ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Komentář i hodnocení patří prvním dvěma sériím, těm dalším (s kompletně vyměněnou partou) jsem se na doporučení vyhnul. Rád se připojuji k nadšeným ohlasům, které tenhle seriál nasbíral - opravdu patří v rámci svého žánru (teenage lifestyle/comedy/drama) k tomu nejlepšímu, co jsem měl možnost vidět. Je to malé, je to milé, je to vtipné a ostré, tu a tam to člověka dojme... a režíroval to (mimojiné) Harry Enfield :-) Kámen úrazu pro mě spočívá především v jisté nevyváženosti - některé postavy (a tím pádem i samotné epizody) jsou zábavnější a lépe propracované než jiné (Tony, Chris, Cassie, Sid > Michelle, Jal, Anwar, Maxxie). Nejlepším dílem prvních dvou sezón je pak Tonyho introspektivní trip na univerzitní kampus. Jděte a bavte se. 80% ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Skins se snaží být realističtější, naturalističtější a syrovější teen seriál, než jeho američtí kolegové. Samozřejmě tlačí na pilu stejně jako za mořem, jen opačným směrem. Zatímco ve většině amerických seriálů se nemluví spostě, neberou drogy a nesouloží (alespoň bez oblečení), tak ve skins prakticky nic jiného nevidíme. 1.série 80% - Zpočátku trochu nezvyk, po chvíli si tuhle bandu ale oblíbíte. 2. Série 70% - Lehký ale naštěstí nijak výrazný kvalitativní propad, uzavřeno se ctí. 3. Série 90% - Vyměnění celého castu kromě Effy byl výborný nápad. Nová parta se mi zdá lepší, navíc přinesla po slabší dvojce oživení, Emily rulez. 4. Série 60% - Těžký scénáristický kiks, z dříve sympatické Effy je totální smažka, díly jsou bez šťávy, navíc vražda jedné nejmenované postavy patří mezi největší wtf, co jsem v televizi viděl. Závěr slabý, celá sérka vyzní do ztracena. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Okamžitě je poznat, že jde o "ostrovní" produkci a ne americkou. Není to šílenost u které bych se popadal za břicho, ze všeho nejvíce je to drama ze života studentů, uvěřitelně reálné postavy. No, převážně jsou to zkrachovalci či nadržení vyhulenci, co žijou od jedné párty ke druhé. Vtipné scény tu samozřejmě také jsou, někdy více, jindy méně, ale takové přirozené, žádné tlačení na pilu (ale např. 6.díl první série je čistokrevná komedie). Za nejzajímavější považuji komplikované a skvěle ztvárněné postavy Cassie a Sida, ale všechny postavy jsou něčím zajímavé. Každý z dílů se soustředí většinou na jednu z hlavních postav. Za první sérii... 100% Jednoznačně seriál zařazuji mezi mou TOPku... Oh, wow, lovely. # edit 1/2014: Přesně po roční pauze si pouštím druhou sérii. A opět se od toho nemohu odtrhnout a sjíždím jeden díl za druhým nadšeněji než Paris Hilton svou lajnu koksu. Na dva zátahy dávám i kompletní třetí i čtvrtou sérii. Ve 3.sérii nastupuje na střední školu nová generace. Z původních postav se "vrací" zpět jen pár vedlejších (Pandora a Effy, která se stává středobodem třetí a čtvrté řady). 3.řada je občas až přehnaně ulítlá, ale skvěle zábavná. Čtvrtá série až moc moc depresivní a psycho. 2.série 100%, 3.série 95%, 4.série 80% Jo, a super písničkový soundtrack... ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Postava Effy (Kaya Scodelario) má v seriálu ze všech postav nejvíce "svých" epizod (pět a jeden dvojdíl v poslední sérii). Je to také postava, která vystupuje v nejvíce epizodách (dohromady ve 26). (GreatestFan)
  • V průběhu první generace je vidět v brýlích Sida (Mike Bailey) několikrát odraz kamery nebo štáb. (GreatestFan)

Reklama

Reklama