Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Kdepak "teen seriál". Tohle je úžasně natočené, napsané a zahrané drama pro mladé, které je tíživě skutečné a kvalitativně převyšuje všechny spřízněné seriály o několik délek. Každá epizoda je skvost, i ve druhé sérii a člověk se až podivuje, jak to tvůrci dokáží. Přesto se jim to daří. Jeden z nejlepších seriálů vůbec. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Wow.. :) Zatím mám shlédnuty jen první dvě série, ale první dva díly mě k těm ostatním úplně přikovaly. Už tři dny tak sleduju skvostné výkony neokoukaných herců, směju se absurdním situacím v originálním scénáři, brečím u těch smutných a k tomu všemu poslouchám skvěle vybranou hudbu. Teď jen doufám, že i třetí série s jiným hereckým obsazením bude stejně absurdně reálná a geniální, jako první dvě. Wow.. EDIT: Po shlédnutí dalších dvou sérií - hodnocení asi nechám na pěti, ale nutno podotknout, že byť mám radši druhou generaci herců, scénáristy bych za čtvrtou sérii nakopala do patřičných míst. Od absurdní reality se dostali k něčemu, co je sice zajímavé na koukání, ale tu reálnost života, která se mi dřív líbila, to pozbývá. Škoda. ()

Reklama

swed 

všechny recenze uživatele

Pořádný kopanec do všech srabáckých teen seriálů (noční můra Brandona Walshe, chcete-li). Něco tak nekorektního a emocemi napěchovaného jsem na televizní obrazovce dlouho neviděl. Tohle platí o prvních dvou řadách, ty následující vypadají jako nepříliš zdařilý spin-off, proto s nimi ani nehodlám ztrácet čas. 9/10 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Britský seriál o 17letých. Možná trochu přehnaný, ale o to zábavnější, zajímavější a skvěle promyšlený. (1. sezóna - 90%, 2. sezóna - 90%, 3. sezóna - 60%, 4. sezóna - 75%). Edit: Pátou a šestou sezónu jsem nějak minul a první díl sedmé je už WTF - vyždímat jméno seriálu a postavy do poslední kapky i za cenu totální absence kvality se mi vůbec nelíbí. Kdo skončil po 2. sezóně je šťastný člověk. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Veľmi vyspelý seriál o nie veľmi vyspelých ľuďoch. A tiež mám pocit, že je takmer nemožné, aby to rovnako dobre natočili Američania. Pochybujem, že by sa vedeli vyhnúť stupídnemu humoru, ktorý je u nich príznačný pre teenagerskú problematiku. Čiže 1:0 pre UK. A navyše, nová partia (ktorá prišla v 3. sérií) je rovnako kvalitná ako tá pôvodná. Teda neviem či rovnako. Možno menej, možno viac. Sú to iní ľudia, ale tiež veľmi zaujímavé osobnosti. A dokonca sú tu podstatne krajšie dievčatá. Takže tento nekompromisne odvážny ťah s výmenou kolektívu nie len že nič nepokazil, ale zaúčinkoval. Keď mal dokázať, že tváre, na ktoré sme si zvykli, nie sú jediným lákadlom pre fanúšikov, podarilo sa mu to v plnej miere. A je mi jedno, že dôvod možno pramenil z nedostatku inšpirácie tvorcov pre ďalšie motivácie postáv z pôvodnej generácie. Je mi to jedno, pretože it works! So záverom 4. série predsa však končím s týmto seriálom. Tretia partia by bola už možno trochu veľa. Aj keď som zaskočený zo zakončenia druhej generácie. Čakal som nejaké poriadne zadosťučinenie, po tom, čo sa stalo v predposlednej časti. Neviem, mám zmiešané pocity, ale v globále to bol výborný seriál. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Řadový dům, ve kterém bydlí Naomi Campbell (Lily Loveless), se ve skutečnosti nachází v Bristolu v ulici Alfred Road 8. (stepan_s)

Reklama

Reklama