Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bryan Elsely, Jamie Brittain, Libby Sample | Hudba: Fat Segal | Produkcia: Chris Cligh, Matt Stevens | Distribúcia: E4 | Štúdio: Company Pictures. Storm Dog Films || Teen séria po britsku. Hriešnosť na silu, dnes už dokola omielané. Na jedno videnie možno príjemné, no pre mňa nedostatočne pútavé na to, aby som čakal ďaľšiu epizódu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Wow, lovely. Channel 4 nezklamal. 1. řada je výbornou výpovědí o dnešní generaci teenagerů. Tvůcům se totiž podařilo namixovat mix příběhů (extrémy i klasické mladické strasti), díky kterému celý seriál působí hrozně uvěřitelně. 2. řada bohužel trpí klasickým neduhem všech pokračování. Jinak řečeno, bigger neznamená better. Od začátku je to děsně depresivní a měla jsem pocit, že scénáristi se tam snažili nacpat dramatické zápletky jen proto, aby tam nějaké byly a ne z důvodu, že by si to vyžadoval příběh. S lehce tématizovaných dílů první řady se staly epizodky soustředící se vždy jen na jednu postavu a to celkovému výsledku zrovna neprospělo. Z poloviny děcek jsou totální trosky. Ale pořád je to velmi dobrá řada s dojemným koncem, na který jen tak nezapomenete. Z herců bych jednoznačně vyzdvihla Nicolase Houlta a Hannah Murray. 1. řada - 5*, 2. řada - 4*. O restart nemám zájem. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Takže první dvě série jsou divoké, drsné a až strašidelně a syrově realistické. A to je na tom právě to hlavní. Donutí vás to přemýšlet o životě, ale taky o naprostých blbostech. Je to taková "emoční dávka" :) za 5 hvězdiček No 3. serie je propadák ( tak možná 2 hvězdičky) ve čtvrté se to trochu zvedá (3*) a 5 a 6. už se zase celkem dají,(4*) ale stejně bych řekla, že na první dvě prostě nemá....Takže moje celkové hodnocení je sice 5 hvězdiček, ale je to především za ty první dvě série, které jsou naprosto bezkonkurenční. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Okamžitě je poznat, že jde o "ostrovní" produkci a ne americkou. Není to šílenost u které bych se popadal za břicho, ze všeho nejvíce je to drama ze života studentů, uvěřitelně reálné postavy. No, převážně jsou to zkrachovalci či nadržení vyhulenci, co žijou od jedné párty ke druhé. Vtipné scény tu samozřejmě také jsou, někdy více, jindy méně, ale takové přirozené, žádné tlačení na pilu (ale např. 6.díl první série je čistokrevná komedie). Za nejzajímavější považuji komplikované a skvěle ztvárněné postavy Cassie a Sida, ale všechny postavy jsou něčím zajímavé. Každý z dílů se soustředí většinou na jednu z hlavních postav. Za první sérii... 100% Jednoznačně seriál zařazuji mezi mou TOPku... Oh, wow, lovely. # edit 1/2014: Přesně po roční pauze si pouštím druhou sérii. A opět se od toho nemohu odtrhnout a sjíždím jeden díl za druhým nadšeněji než Paris Hilton svou lajnu koksu. Na dva zátahy dávám i kompletní třetí i čtvrtou sérii. Ve 3.sérii nastupuje na střední školu nová generace. Z původních postav se "vrací" zpět jen pár vedlejších (Pandora a Effy, která se stává středobodem třetí a čtvrté řady). 3.řada je občas až přehnaně ulítlá, ale skvěle zábavná. Čtvrtá série až moc moc depresivní a psycho. 2.série 100%, 3.série 95%, 4.série 80% Jo, a super písničkový soundtrack... ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Jedná se o první seriál vytvořený pro kanál E4. (GreatestFan)
  • Když všichni sedí a dívají se na televizi, tak přijde Chris (Joe Dempsie), kterému ostatní říkají, že poslíček jim nechce vydat pizzu, dokud nezaplatí. Jeden z nich však už drží krabice s pizzami. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama