Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Po absolvovani prvni serie jsem byla trosku na rozpacich. Od prvniho celkem slusneho dilu to slo s kazdym dalsim o uroven dolu, pricemz ten sesty se ocitl na nejhlubsim dne. Chtela jsem to vzdat, ale nastesti jsem vytrvala, protoze od sedmeho se nam latka zacala zase zvedat a ten devaty byl naprosto luxusni! Oh baby baby it's a wild world! A druha serie? Klobouk dolu, ta je tedy skvostna. Takze kdyby v prvni serii ubrali trochu tech pareb, drog, zvraceni a jinych nechutnosti, otravnosti a prestrelenosti, byl by to spicovni serial. Emocionalne je totiz zvladnuty na vybornou. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Britský seriál o 17letých. Možná trochu přehnaný, ale o to zábavnější, zajímavější a skvěle promyšlený. (1. sezóna - 90%, 2. sezóna - 90%, 3. sezóna - 60%, 4. sezóna - 75%). Edit: Pátou a šestou sezónu jsem nějak minul a první díl sedmé je už WTF - vyždímat jméno seriálu a postavy do poslední kapky i za cenu totální absence kvality se mi vůbec nelíbí. Kdo skončil po 2. sezóně je šťastný člověk. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Skončila jsem 4. sérií a dál pokračovat nebudu. První dvě generace byly neskutečně fajn. (Ta první byla jednoznačně lepší a originálnější, ale ani druhá se nenechala moc zahanbit). Na třetí se už odmítám dívat, abych si zachovala kladný pohled na tento seriál. Nechci ho vidět skončit na nějaké 5. generaci, při 10. sérii. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Po první sérii hodnotím velmi kladně. Proč ne plný počet? Několik věcí mi tam vadilo, ale třeba to druhá a třetí série spraví. Život současného britského teenagera je...vskutku zajímavý a pokud se toto vážně děje a tyto charaktery určitě existují, tak nevidím pro naši planetu žádné pozitivní východisko. We´re screwed. Ok, nějaká naděje tu je. Pravdou je, že většina jednotlivých dílů, které se vždy zaměřují na jednoho z mnohapočetné party končí špatně nebo řekněme ne happy endem. Tzn. realita konečně dohnala i tvůrce seriálu, kteří si řekli, že překrucovat vztahy a jejich dopady není dobrý námět a vzali to pěkně zostra. Jen tak dál. Velmi realistické, smutné, zajímavé, nadějné a hlavně koukatelné. *Po druhé sezóně nechávám hodnocení na 4 hvězdách. Konec je příliš pochmurný. Realita taková sice může být, ale čekal bych něco pozitivnějšího, když jsou hlavní diváckou skupinou teenageři a ti z tohohle můžou chytit leda solidní depku. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Pořádný kopanec do všech srabáckých teen seriálů (noční můra Brandona Walshe, chcete-li). Něco tak nekorektního a emocemi napěchovaného jsem na televizní obrazovce dlouho neviděl. Tohle platí o prvních dvou řadách, ty následující vypadají jako nepříliš zdařilý spin-off, proto s nimi ani nehodlám ztrácet čas. 9/10 ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Ohledně Kathryn Prescott se šířila pověst, že je lesbička stejně jako její postava Emily. Když se jí jeden fanoušek prostřednictvím její oficiální webové stránky zeptal, jestli je to skutečně tak, odpověděla, že se nehlásí k žádné sexuální orientaci, protože podle ní jsou "škatulky na hlavu". (GreatestFan)
  • Řadový dům, ve kterém bydlí Naomi Campbell (Lily Loveless), se ve skutečnosti nachází v Bristolu v ulici Alfred Road 8. (stepan_s)

Reklama

Reklama