Reklama

Reklama

Pátek třináctého 8

  • Česko Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem. Osmé pokračování kultovní slasherové série 80. let v režii televizáka Roba Heddena. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

raimi 

všechny recenze uživatele

Ti diletanti, co měli na starosti Jasonův make-up, těm bych pracky zurážel. Tohle se jim teda vůbec nepovedlo. Gore je v tomhle díle taky nulový, takže po téhle stránce je osmý díl suchařina. Ale jinak se jedná o celkem svižnou, občas vtipnou podívanou, která sem tam zaujme pěknou kamerovou jízdou, nebo fíglem (loďka v hořící kaluži benzínu na silnici) a vysokým bodycountem. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Nejhojší díl. Vraždy nejsou zábavné a Jason se padezřele rychle přemistuje. Např: jeden z hlavních hrdinů leze po žebříku a Jason stoji a čumí, jakmile je hlavní hrdina na střeše ejhle Jason je tam taky. Scénář je jedna černá díra a herecké výkony taky. Nepochopím jak takový kult mohli dát na starost TV režisérovi. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle série měla končit 4.dílem, který byl svým způsobem skvělý. Tudíž si dovoluji nesouhlasit s Pomem :-) Ale každýmu se nemůže líbit vše, že? K tomuto patladílu se snad raději vyjadřovat nebudu, protože by mi mohlo opět uklouznout pár sprostých slov. A protože se tohoto hnusného návyku snažím kurva zbavit, tak velice krátce. Je to kombinace Dobrodružství Poseidonu, Lodi duchů a trochu toho Pátku třináctého. Děs a hrůza! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 8“ není zásadně dobrým dílem série, spíše se řadí k podprůměru, což je dáno hlavně tím, že není tak nový, jak se na první pohled tváří. Problém vidím i v tom, že gore už je ve srovnání s prvním a druhým dílem skutečně velmi špatná a více méně zde chybí. V tomhle směru zde není v podstatě žádná variabilita a film se utápí ve vraždách, které místy zavánějí originalitou, ale jejich provedení je jednoduše degraduje na obyčejné odškrtávání jmen. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Malo sa to volať Jason Takes a Boat. Bolo by to krajšie ako mýtický nezrealizovaný diel, miesto toho je scenár zosekaný na kosť, scén v exteriéroch New Yorku je asi 5 minút, väčšina filmu sa odohráva na lodi a s výnimkou asi dvoch hlášok tomu chýba akýkoľvek nadhľad. A odmaskovaný Jason tu vyzerá komicky. PS: môj rebríček série: F4, F1, F2, F3, F6, F5, F7, F8, F10, F9 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (17)

  • Kane Hodder (Jason) se v závěrečné scéně po vypití několika džbánů vody na povel pozvracel. Nejednalo se o speciální efekt. (Dinsberg)
  • V původním scénáři měl Jason (Kane Hodder) na začátku filmu nakopnout štěkajícího psa. Hercovi se to ale nezamlouvalo, a tak byla scéna vypuštěna. (Holina)
  • Pes Tobby je pojmenován po psovi, kterého měl kdysi režisér Rob Hedden. (Stocki)

Reklama

Reklama