Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

siki37 

všechny recenze uživatele

je to už nejaký piatok, čo som vyrástol z večerníčkov a svet rozprávok sa mi poriadne vzdialil, ale tento francúzsky seriál nemá chybu a pobavil ma ako žiaden iný!!! zasadiť animovaných chrobákov do reálnej prírody, pridať k šumeniu vetra a spevu vtákov neskutočne srandovné zvuky motoriek, bombardérov a pretekárskych formúl, tak to by rozosmialo aj mŕtveho. nudné prírodopisné filmy, plné strohých faktov, nedokážu udržať detskú pozornosť, ale pri tejto forme, kedy lienka provokuje muchy a pri naháňačkách robia zlosť pavúkovi, deti od obrazovky neodlepíte, kým neskončí posledný 15.diel. lienka je super podvraťák a svojim humorom si získa sympatie detí aj ich rodičov! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Návyková záležitost u které jeden, či pět, či deset kousků (dílů) rozhodně nebude stačit :-). Povedené animace hmyzu zasazené do reálného prostředí se vtipně vypointovanými jednotlivými příběhy, které jsou rozumně dlouhé dělají z tohoto seriálu ideální večerníček pro malé i velké. Nutno vidět alespoň díl s beruškou a hejnem much :-)) !!! * * * * ()

Reklama

Vlamik 

všechny recenze uživatele

4* za veľmi kvalitný animovaný seriál. Život hmyzu je tu vykreslený s francúzskou nonšalantnosťou. Animácie sú prepracované, zasadenie do reálnej prírody veľmi dobrý nápad. Pri niektorých komentároch som sa veľmi pozastavil, pretože predsa len je tento "seriál" určený pre detského diváka- môj synovec ktorý má 1,5 roka ho zbožňuje. No aj dospelý divák si tu jednoznačne nájde svoje, spomeniem len občasné narážky na iné filmy( závodenie lienky a múch v prvej časti- SW e1). ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Plné hodnocení dávám kvůli originalitě a protože některé minipříběhy "ze života hmyzu a jiné havěti" jsou jednoduše geniální. ■ Chyba v epizodě "Bezdomovci" z druhé sezóny. Farmář vezme bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře. Když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Až budu velký, budu mít děti. A až ty budou malé, budu jim pouštět tohle. (A Hannah Montanu v té době už nahradí Lucy Dakota Alabama Virginia, která bude kouřit zase jinému producentovi. Nicméně, odbočil jsem.) Minimalistická, a přesto zajímavá a promyšlená podívaná z ubzučeného hmyzího světa, zachycená úžasnou kamerou a doplněna skvělým hudebním a zvukovým podkresem. Vážně, pokud máte doma caparty, pusťte jim tohle a vyvažujte to Pokémony. Z dětí vám vyrostou úžasní lidé. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama