Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Sandiego odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, tenhle film nemá logiku a závěrečná pointa je úplně přitažená za vlasy. První půlka - jen snůška naprosto neinovativních a hloupých smrtí s velmi nudným záporákem, druhá - jen neustálé zkoušení dveří, přivolávání výtahů, zázračných zmrtvýchvstání. Vyděšené dívky na útěku se nepokouší ani běhat, ani se tvářit vyděšeně (dobře, jedna nějakou snahu vykazuje, a taky že vydrží dlouho netknutá). No a nakonec naprosto směšně působící čurdy známých tváří - jako by chtěl Brabec ukázat, že jezdí metrem a i mladí si pamatují jeho tvář a Morávková vystavila na odiv svůj nový luxusní model brejlí a nablýskané fáro. Alespoň Mejzlík měl v příběhu nějaké místo, když ho úplně bezdůvodně tajemná postava s maskou probodla. Nemožné se nakonec stalo skutkem - Zahradník byl pokořen ještě blbějhším a zbytečnějším pokusem o slasher, jenž nutí ke smíchu od prvních vteřin. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Ja netvrdím, že je to úplne najhorší film, čo som kedy videl (aj keď do prvej desiatky by sa pravdepodobne dostal). Čo ale môžem povedať naisto, že Čepel smrti je filmom s najblbšími dialógmi vôbec. Ak sa to teda dá za dialógy vôbec považovať. Väčšinu času herci (neherci) iba komentujú čo robia, alebo práve idú robiť (príklad: Hrdinovia idú po chodbe, debilne sa usmievajú a strkajú do seba. Sotia jednu z nich a tá hovorí: "Teď jste do mě strčili tak, že jsem málem spadla.”). Proste scenár nula bodov. Herecké výkony sú na úrovni rumunských pornofilmov, kamera nudná, hudobné motívy ukradnuté a réžia tak moc bezradná, že je až smiešna. Nie ale natoľko, aby to bolo sranda - nepobavíte sa, skôr budete celý čas neveriacky krútiť hlavou, jak niečo tak úboho amatérske, mohlo vôbec uzrieť svetlo sveta. PS: Záver necituje Vreskot, iba ho bez hanby vykráda (keby to náhodou niekomu pripadalo inak). ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jééééhehe...co k tomu dodat.Je to blbé,neskutečně blbé.O hereckých výkonech se snad ani mluvit nedá,chování všech postav postrádá jakoukoliv logiku,postsynchrony sou úplně strašidelné a to zvýrazněné "bodání" nožem mě vážně iritovalo.Ale na druhou stranu sem se zasmál jako už dlouho u českého filmu ne a myslím,že třebas hláška : "To víš,je konec školního roku, a k tomu ty vraždy,..." asi zkultovatí.Ne snad,že bych chtěl Čepel jakkoliv chválit,ale pro mě je to mnohem menší průser než třebas Operace Dunaj.Tady si to aspoň na nic nehraje...20% :-D ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Český slasher má stejnou tradici jako mongolská opera. Po velmi slušném kousku Někdo tam dole mě má rád tu máme další pokus o českou vybíjenou. Jenže tohle se tedy rozhodně nepovedlo..... Osoby a obsazení: Kopyto, Jelito, Platíto, Blbý a Blbější, Ryba jménem Vanda, Mladej Uhrin, Dana z O.V.R.Z., lemploidní Polda, říďa s fixací na baby z Playboye, generál Hvězdné pěchoty a disgrafik v masce a s kudlou. Dialogy? Jeden citát za všechny: "Tééda.Co tady děláte?" "My jsme přišli." No, to by neřekl němej, kdyby mu hubu rozbil. Fakt perla. Překvapení se nekoná, tohle je nezastavitelnej filmovej průjem. P.S. Možná přijde i major Zeman. ()

starbrejkr odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarád se mě nedávno ptal: "Proč furt musíme točit filmy o minulosti, o komunismu. Proč netočíme třeba horory?" Čepel smrti je jasnou odpovědí, proč je netočíme:-D Kdyby do toho tvůrci rovnou šli jako do parodie (k čemuž trailer nahrával), dal bych aspoň dvě hvězdy, protože jsem se chvílemi slušně bavil. Bohužel, je to myšleno vážně. Vizuálně stejné a příběhově kvalitnější "filmy" točil jeden můj spolužák již v sedmé třídě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama