Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jééééhehe...co k tomu dodat.Je to blbé,neskutečně blbé.O hereckých výkonech se snad ani mluvit nedá,chování všech postav postrádá jakoukoliv logiku,postsynchrony sou úplně strašidelné a to zvýrazněné "bodání" nožem mě vážně iritovalo.Ale na druhou stranu sem se zasmál jako už dlouho u českého filmu ne a myslím,že třebas hláška : "To víš,je konec školního roku, a k tomu ty vraždy,..." asi zkultovatí.Ne snad,že bych chtěl Čepel jakkoliv chválit,ale pro mě je to mnohem menší průser než třebas Operace Dunaj.Tady si to aspoň na nic nehraje...20% :-D ()

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se ohromně bavím nad českými horory. Nepřekvapilo mě, že nejde nic vidět, ani kvalita zvukových efektů při bodání nebo lámáni vazů, ale co mě překvapilo byla naprostá genialita vraha. Jak se vždy přesně schoval tam, kam měli ostatní namířeno. Jeho smysl pro překvapení byl naprosto nadlidský. To jak věděl, kde se kdo nachází, zatímco ostatní puberťáci neměli ponětí, kde najedou toho či toho. Opravdu vrah génius s tupým nožem a zarovnanou špičkou. Ještě aby se někomu něco stalo... ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulek filmu věstí, že diváka čeká čistá amatérština. Je to jako jedení díl VKV obohacený o osobnosti typu prezidentské kandidátky Jany Bobošíkové! Dopisy od vraha - jsou jak od gegoša z ústavu. Vyšetřovatelé jsou sympaťáci. On má červený nos, ona má nevkusně odbarvené vlasy a oba jezdí v červeném favoritovy. Zvuk je katastrofální, vraždy jsou skoro bez krve - vlastně ano, scénka na střední škole má gule :). Náhle jsem uviděl Štěpána Turka..."je tu stávka dýdžejů a ticho se valí z repráku"...hraje vrátného! Celý tenhle buřtguláš dochucuje česká neherecká mládež, která se chová absolutně nelogicky. To však nevadí...celé je to chujovina. Já myslím, že celé to bylo punkerské :) ...10%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako když si doma uděláte domácí video s přáteli, které pak předabujete, že to vypadá jako film z Albánie a uděláte nějaké nervydrásající scény a k tomu dva kečupy heinz, tady navíc se mihnou známé herecké tváře - Brabec, Morávková. Opravdu šílenost, ale co naplat, furt mi to přijde ryzí filmařina víc než kameňáky, babovředy a spol. Budu toto dílko brát s nadhledem a dám tři hvězdy za odvahu nebo nesoudnost? ()

starbrejkr odpad!

všechny recenze uživatele

Kamarád se mě nedávno ptal: "Proč furt musíme točit filmy o minulosti, o komunismu. Proč netočíme třeba horory?" Čepel smrti je jasnou odpovědí, proč je netočíme:-D Kdyby do toho tvůrci rovnou šli jako do parodie (k čemuž trailer nahrával), dal bych aspoň dvě hvězdy, protože jsem se chvílemi slušně bavil. Bohužel, je to myšleno vážně. Vizuálně stejné a příběhově kvalitnější "filmy" točil jeden můj spolužák již v sedmé třídě. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)

Reklama

Reklama