Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Julia Sandburg (Sigourney Weaver) byla velmi úspěšnou muzikantkou, která měla milujícího manžela a dvě malé děti, dcerku Maggie a syna Chrise. Jednoho dne se šla projít s dcerou do parku a ve vteřině nepozornosti o ni přišla. Julia se se ztrátou dcery nedokázala ani po letech vyrovnat a ztratila tím manžela a v srdci cítila jen hořkost a bolest, až jednoho dne poznala Louise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Vyborna drama, po ktorej som siahol vdaka Sigourney, ktora tu ma hlavnu rolu a aj tentokrat je jej vykon uzasny. Zial a rozpoltenie matky vnimame prakticky spolu s nou a taktiez starosti jej blizkych. Citlivo natocena psychologicka drama s prijemnou hudbou. Od polovice filmu som uz ale tak trochu predpokladal zaver, preto "len" trojhviezdie, zato vsak silne 65/100. A tiez som bol rad, ze scenar nebol v zavere iny. Myslim, ze by celkovemu dojmu uskodil. Celkovo, prijemny pocin. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Sigourney Weaver je zralá a zkušená matadorka a film o ženě, vyrovnávající se se ztrátou dcery, to je pro herečku jejího formátu lahůdka. Velké herecké sólo. Navzdory všemu žalu touha bojovat a žít dál, překonat ztrátu. Jako berlička se naskytne holka, kterou potká v parku, osamělá a bez budoucnosti. Je zhruba ve věku, v jakém by její dcera byla, kdyby byla naživu. Tahle "náhražka" pomáhá, účel světí prostředky. Je to však normální? Pochopí to rodina? Určitě film, jež stojí za to vidět. 85% Z podobného ranku má už Sigourney na kontě http://www.csfd.cz/film/135910-obycejni-hrdinove/ ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel hodne podprůměrný film, čekala jsem od toho víc, začátek slibnej, pak najednou skok o několik roků napřed a já jsem čekala, jak budou holčičku úpěnlivě hledat, zhroucení matky a ono nic,a další půlka zmatená a nakonec jsem se ani nedověděla jestli to byla ta ztracená dívka, nebo .ne,ach jo,mohlo se to natočit více dramatičtěji, a ne taková slátanina ()

xenopus 

všechny recenze uživatele

Nevěřím tomu... Nevěřím ničemu. Matka, která se ani po patnácti letech nevyrovná se záhadným zmizením své dcery, a místo ní si snaží "přivlastnit" někoho jiného, je pro mě velmi nepravděpodobný námět. Ačkoliv, u zpěvačky by to možné bylo... Spíš televizní film, kde máloco funguje jak má, od nezajímavě napsaného scénáře přes uvláčenou režii až k nevýrazné a nehodící se hudbě. S. Weaverová má ten zatrpklý výraz poznamenané ženy už na začátku a K. Bosworth mi nepřijde sympatická. Film kde - když už zápletka je takováto a tudíž to musí tahat herci - hraje pozoruhodně jen jeden herec (A. Nivola v roli bratra), si u mě nezaslouží víc než průměrné 2*. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"A teď jdeme spát, i my." Docela zajímavý snímek, ošizený však produkcí, která zcela ignorovala fakt, že se jeho děj nejprve odvíjí na samém začátku devadesátých let a pokračuje, až o šestnáct roků později, takže jeho hlavní hrdinka, prakticky nezestárne a časový posun nelze dost dobře poznat, ani z kostýmů či rekvizit, v němž divák sleduje osud matky, která nikdy nedokázala přijmout zmizení své mladší dcery a tak do svého života přijmula cízí dívku, postrádající matku. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 9. září 2007. (Terva)

Reklama

Reklama