Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká lacná dejová skladačka, ktorá skôr nudila ako šokovala. Zo začiatku sa to tvárilo hrozne komplikovane, ale keď vám to dôjde, zistíte aké to je lacné. Snímok však nebol odohraný najhoršie a herečky boli sympošky. Na druhú stranu musím uznať, že v tomto filme je pri niektorých scénkach atmosféra tak hustá až mrazí. Veľkým pozitívom je aj fakt, že sa tu našli hororové prvky, ktoré v tomto žánri tak zbožňujem, myslím hlavne tú scénku s klaunom v dome. Také niečo ma dokáže vystrašiť asi najviac :). Preto som celkom spokojný, atmosféra a pár výborných hororových scénok ťahá tento snímok do priemeru. 60/100 ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Český název to vystihuje dobře, takový byl přesně celý film (pro diváka), anglické amusement je v tomto případě matoucí. To utrpení spočívá v tom, že se po celou dobu (plus je tu rozhodně přijatelná stopáž) míhají na plátně/obrazovce řady postav, především sličných slečen, jejichž příběh kdesi začíná a vzápětí končí...závěrečná snaha dát to pak celé do kupy byla hodně násilná a nevěrohodná. Ale co mě štvalo nejvíc, byla absence jakékoliv logiky!!! To, co by neudělalo ani pětileté dítě, neb má rozum a pud sebezáchovy, tu dělá každý, kdo se ve filmu jen mihne. Abych byla i pozitivní, jsou tu asi 2-3 scény, kde jsem se lekla, nebylo to nijak zvlášť nechutné a jednotlivé minipříběhy docela odsýpaly. Na úplný odpad to není, ale k průměru to má taky ještě daleko. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Cinemáckych 80% sa mi zdá dosť nadsadených. V podstate ide o priemerný horor, začínam ich nazývať mrazivé jednohubky, ktoré príliš nenadchnú, ale ani vyslovene nenudia. Pár dobrých momentov by sa našlo, pár nedovysvetlených vecí takisto, ale jedna vec ma dosť podráždila. Podobnosť medzi týmto bláznom a Jigsovom zo série SAW je dosť okatá, hlavne ak celý život nemá na práci nič iné ako vyrábať rôzne mučiace nástroje, kládkostroje, posúvacie pódia a všetko možné.... až mi z toho tuhne hardisk v hlave. Tí blázni, to sú vlastne kurva šikovní chlapci, musím uznať. Film 60%. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Dost mi tenhle film připomínal Valentine...podobnej námět - parta malých holek proti jednomu klukovi a ten se pak v dospělosti rozhodne pomstít za újmu, kterou mu podle něj způsobily tyhle malý holky. Takže nic novýho, ale je fakt, že jsem se chvílema bála lekaček. A bylo tam pár momentů, který nebyly až tak špatný ;-) Jo a ten klaun, ten byl fakt děsivej...nesnáším takovýhle klauny (asi od té doby, co jsem viděla film "TO"). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový nesourodý horor. V kterým se člověk moc nevyzná, sice vám na konci dojde o co ,že tam šlo, ale celé to působí moc zmateně. Celé to je takové divné a až pak vám dojde, že se jedná o příběhy tří spolužaček , které cosi spojuje. Nejlepší je jednoznačně začátek, pak to skočí úplně někam jinam a dá docela práci se v tom vyznat a hlavně si zvyknout zase na jiný děj. Tohle měli tvůrci líp pospojovat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama