Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Foox 

všechny recenze uživatele

Žádné Scary Movie nedosahovala na parodické klasiky jako Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely, ale dalo se pořád mluvit o jakési úrovni, oproti nejlacinějším a nejstupidnějším parodiím jako Velkej biják či Disaster Movie atd. Jenže nic netrvá věčně a pátým dílem se tahle série dostala na stejný level, jako výše zmíněné ostudy filmu. ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hrozne nepovedeny film jsem uz dlouho nevidela. Zjednodusene receno: ma to byt parodie, ktera je vtipna. Jenze humor abyste pohledali (vetsinou je na urovni 5letych deti) a parodicke scenky jsou nedotahnute. Snad jen Aronofskeho "kamera za zady" je tu trefne vystihnuta, ale jinak mrtvo... Doporucuju radsi sledovat South Park, v nem najdete vyrazne povedenejsi verzi. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli se do rozpočtu započítávají i drogy a alkohol, který se spotřeboval v průběhu filmu. Samozřejmě nehodlám hrát zklamaného. Já se bavil velmi. Nejvíce v počátcích filmu a humoru postupně ubývalo a ubývalo, ale neskončilo to tak, že bych se v závěru snad nudil. To vůbec ne. Stopáž nebyla přemrštěna a máme na světě jednu z nejvtipnějších komedií, jakou jsem za poslední dobu viděl. Na tento snímeček jsem opravdu dlouho čekal a mnoho od něj očekával. Moje očekávání se mírně snížila, když jsem si přečetl pár řádků zdejších zvratků. Vůbec se nebojím tento díl zařadit vedle prvního a druhého, co se vtipnosti týče. Viděl jsem snad úplně všechny parodované filmy a bavil jsem se. Nejednoho zdejšího hodnotile hrozně nasralo, že film nemá pořádný děj. Zřejmě je to z toho důvodu, že neviděl právě většinu parodovaných filmů. Tvůrci zde skáčou od jednoho filmu k druhému velmi rychle - tedy většinou. Je tu i pár nosných filmů, které mají prostor mnohem větší. Velmi milou roli si střihl i feťák Charlie Sheen, neboť peníze na kokain se neshánějí úplně snadno. Moje hodnocení bude poznamenáno tím, že už jsem dlouho neviděl pořádnou komedii, takže tady hodlám trošku přidat. Nicméně vážně jenom trošku. Přesně to, co jsem od filmu chtěl jsem dostal. 4* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama