Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

To se takhle Lucy Liu jednoho dne probudí nahá v márnici a vzpomene si, že ji předchozí večer znásilnily, zabily a ještě z ní udělali upíra (uf, to musela bejt párty)... no a od tý doby se v celým filmu poflakuje buď nahá, polonahá anebo alespoň spoutaná... Suma sumárum blbé, ale celkem zábavné a díky Lucy i koukatelné béčko. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tomu, že byl film natočený během třiceti dnů, bych lehce věřil- je to na něm setsakramentsky znát. Ale Lucy Liu to tu stejně moc sluší a potěšila přítomnost (vousatého(!)) Marilyna Mansona jako barmana (ano, ve filmu o upírech tu překvapivě nehraje vampíra, ale tak trošku připosraného muže za pultem- barovým... Do prvního Bladea to má daleko, ale jako alternativa k rozmáchlejšímu Underworldu to celkem funguje. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Bezďáka zabila, krve se napila... svědomí hryzalo, tak všechno vyblila." Málo platné, Lucy Liu je kočka, univerzálně. Sluší jí to za živa i posmrtně, dokonce i když zrovna vysává starého bezdomovce a pak se jí zvedne kufr (aby taky ne, takovej vágus) a všechnu tu drahocenou krev vyblije na chodník. Tím ovšem klady filmu končí, takže kuš! Ale ne, to nebylo na fanoušky filmu, já myslel kuš do ruky... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já bych se nezděsila, kdybych se probudila nahá na pitevně. Rovnou bych se zbláznila. Pak by mi bylo úplně jedno, jestli mám neodolatelnou chuť na čerstvou lidskou krev. Lucy Liu se nezbláznila. Sehnala si kuš se stříbrnými šipkami a vydala se na cestu pomsty. Vlastně chce pomstít svou smrt. Chce si to vyřídit s těmi, co jí to provedli. V podstatě někam příjde, něco málo řekne, vystřelí a odejde pryč. Takže nic převratného se nekoná. ()

deepend 

všechny recenze uživatele

Jo Rise je béčko jako hrom. Jo je to brutální bastard Bladea a Kill Billa. Ale co natom? Občas i nějaké to béčko příjde vhod, vypnout mozek a prostě se bavit...Lucy Liu jako nasraná upírka? No proč ne?:-) Jo a v mini roli barmana se objeví Marylin Manson, teda bez té jeho obvyklé "parády" jsem ho málem nepoznal:-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu není ani jednou vyřčeno slovo upír. (Holina)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)
  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)

Reklama

Reklama