Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

J_Fiu 

všechny recenze uživatele

Kdo nevěří, že se dá člověk zhypnotizovat, tak ať u toho raději zůstane a nezkouší to, toto by vám nejspíš poradil hlavní představitel snímku Tom (Kevin Bacon). Po tom co se nechá zhypnotyzovat od své švagrové začíná vidět věci, kterým se dá jen těžko uvěřit a nevidí je sám, ale i jeho syn. Musí všemu přijít na kloub nebo se přízraků nikdy nezbaví. Představitel dětské role mi hodně připomínal klučinu z Šestého smyslu a i námětem bych tento film ke smyslu přirovnala. Vše je pěkně načasováno, bez větších hluchých míst. Nenudila jsem se, ale Něco mi k přece jen scházelo. Těžko říct Co. Každopádně je to ve svém žánru nadprůměrný thriller. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tentokrát nevidí mrtvé lidi Haley Joel Osment, nýbrž synek Kevina Bacona a po zdařilé hypnóze bude "osvícen" touto schopností i sám Kevin. Snímek má zdařilou atmosféru, kterou se od počátku daří úspěšně budovat. Zhruba poslední půl hodiny však nastanou události takového ražení, které "svléknou" dosud mysteriózní kabátek a hodí na sebe žertovný kostým. Scény, kdy Kevin rozkope celou zahradu a poté sbíječkou zlikviduje sklep i další prostory svého domu vyznívají poněkud směšné a připomínal mi v nich Bruce Campbella z Evil Dead. Nebohou dívku ztvárnila Jennifer Morrison. V závěru se dozvíme, co se jí skutečně stalo a jaký krutý zločin na ní byl spáchán. Naštěstí je to hodná holka a její duch netouží po ničem jiném, než aby bylo její tělo nalezeno a její duše dostála klidu. Takže se z její strany neodehrávají žádné pomstychtivé, zákeřné, ani smrtící eskapády. I přes onu závěrečnou humornou "vložku" s workoholickým amokem, se jedná o vydařený thriller. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

No, nevím. Podle zdejšího hodnocení to vypadalo, že půjde o slušnou, originální duchařinu, ale to originální na místě moc není. Protože ZASE tu máme malého kluka, co vidí duchy a nikdo jiný ne (proboha, to už je vážně, vážně nuda!), ZASE tu máme dům s "tajemstvím", které je jak jinak skryto někde pěkně hluboko, jeho příčina ZASE leží v nebezpečně blízkém sousedství a hlavnímu hrdinovi, který najednou může komunikovat se záhrobím ZASE nikdo nevěří. No co, originální to možná moc není, konec už by originalitu nevycucal ani ze všech prstů na rukou a na nohou, ale Bacon hraje výborně (a to jsem ho ve Hráčích se smrtí nesnášela - nejspíš kvůli těm vlasům) a několik opravdu dobrých duchařských momentů STIR OF ECHOES má (obzvlášť dobrá je hypnóza). Horor, co se dá klidně pustit i víckrát a bude bavit. A takových, pravda, poslední dobou moc není. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jako horor bych to neviděl i když tam pár děsivejch scén bylo, ale nic extra. Spíš bych to viděl na kvalitní thriller, kterej se podobá šestýmu smyslu a to občas docela hodně. Co se týče hudby, tak ta občas docela dobře podbarvovala atmosféru, ale jinak byla dosti průměrná, za to herecký výkony už byly opoznání lepší, hlavně Kevin Bacon se tam předved v dobrým světle, za to ten malej kluk se mi moc nezdál, dát tam rádoby inteligentního 5-ti letýho kluka, kterej sám od sebe mluví s duchama a vidí do budoucnosti nebylo zrovna šťastným řešením, ale to se dalo přežít. Jinak se mi to líbilo a viděl bych to jako docela nadprůměrnej thriller ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Povedený duchařský thriller na motivy knihy R. Mathesona, jejíž příběh D. Koepp nejen nepokazil, ale dokonce ho obohatil o správnou atmosféru, podpořenou překvapivě kvalitním hereckým výkonem K. Bacona. Jeho šílenství s vrtačkou ve sklepě bylo dokonalé... K tomu výborná hudba J. Newton-Howarda, přesně zvolená k danému typu filmu. Dobrá práce. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)

Reklama

Reklama