Andy FickmanKamera:
Greg GardinerHudba:
Nathan WangHrají:
Dwayne Johnson, Madison Pettis, Roselyn Sanchez, Kyra Sedgwick, Brian White, Hayes MacArthur, Morris Chestnut, Kate Nauta, Paige Turco, Jamal Duff (více)Obsahy(2)
Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)
Bylo to docela fajn, i když podobný komedie, ve kterých se akční borec musí starat o jednoho či více capartů moc nemusim. The Rock to ale prostě utáhne a to i přesto, že se v komediích až moc zaškatulkovává, což je u něj škoda. Ale jak říkám bylo to fajn, hezky to uteklo, ta malá holka nebyla nijak zvlášť protivná, místy jsem se dost dobře pobavil a zaujala také seriálová Kyra Sedgwick. No a dětem se to bude líbit ještě víc. ()
Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()
Super Bowl, poslední čtvrtina, rozhodující akce. Když se začínající táta a hvězdný quarterback Dwayne s několika zlomenými žebry svíjí v šatně na lékařském lůžku, copak asi budou jeho Lurdy..? Od Disneyho produkce série krátkých klišé přihrávek až do očekávaného touchdownu. Zajímavé maximálně tím, jak The Rock tady projde přerodem z narcistního egoisty na starostlivého jedince s péčí o blaho bližních. Normálně je hned to druhé.. ()
Neměl jsem rád, když se akční hrdinové pouštěli do komediálních rolí (Slyovi to vyšlo snad jen v Oskarovi, Arniemu tak napůl v Pravdivých lžích). Dwayne Johnson je snad první případ, kdy mi tenhle fakt absolutně nevadí (bylo by však ještě lepší, kdyby si sem tam střihl roli v nějakém akčním bijáku). Plán hry je sice hloupý a jakýkoliv náznak originality postrádající film, ale mně se svým zvráceným způsobem poněkud zalíbil a zařadil se mezi mé guilty pleasure. Tomu nahrává i fakt, že se v hlavní roli objevil The Rock, že se jedná alespoň okrajově o americký fotbal a že se na hlavní dětskou představitelku dá narozdíl od většiny jejích vrstevníků či vrstevnic koukat. Když už se musejí točit rodinně zaměřené filmy, tak by měly vypadat nějak takto. Za tohle patří moje veliká pochvala studiu Disney. ()
Tenhle film se mi ze začátku nelíbil, ale postupem se z něj stal takový průměrný s trochou vtipu, který mu hodně dodává, líbilo se mi hlavně to, jak otec našel dceru a dcera otce, k tomuhle filmu nejde nic moc napsat, člověk ho musí vidět, ale co bych mu rozhodně vytkla byly místy slabé okamžiky, které se do něj ani moc nehodily, zato bych pochválila Payton, protože tohle, to byla naprostá bomba. Není komu tento film doporučovat, popírat, já nenapíšu nic, však se na něj sami podívejte. ()