Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Filmy o rodičích a dětech, tedy o tom, jak se oba naleznou, ale i o tom, jak se nenaleznou... Prostě filmy, ve kterých je vyobrazen "konflikt" mezi světem dětí a světem dospělých, mám moc rád. I když jsou scénáristicky jednoduché, mnohdy předvídatelné, a mají prakticky všechny stejnou kostru. Umí ale diváka dojmout a příjemně pobavit. Dwayneovi Johnsnovi role amerického fotbalisty prostě sedí a prospívají mu. Je v nich hodně příjemný, komický a zábavný. Malá Madison Pettis svou roli zahrála velmi dobře a myslím, že je to nový talent americké kinematografie. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak za prvý nevím co v tomto filmu dělal Dwayne Johnson. On sice dokáže utáhnout celý film, ale takovýto naivní slaďáček? Příběh o tom jak se objeví Rockova dcera, která mu chvíli bude dělat ze života peklo a ve chvíli kdy se s ní sblíží tradičně dojde ke zvratu kdy by o ní mohl opět přijít - prostě až příliš ohrané téma, které se ale dá zvládnout lépe než zde. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Není to ani zdaleka nejlepší a nejzábavnější film The Rocka. Přesto to má daleko do průšvihu Vina Diesela v Ochránci. Je to solidní rodinný snímek přesně z produkce Disneyho a přesně taková, na kterou může jít celá rodina. Chlapi si užijí totálně nabušeného Rocka (takový snad ještě nebyl, bicáky skoro jak Arnie a herecky určitě lepší) a krásné Roselyny Sanchez, dívenky budou sympatizovat s malou a neodolatelnou Madison Pettis a ženy si také něco najdou. Kromě špetky humoru je tu i pár sportovních záběrů, ale ty stojí za prd. Ačkoliv něco takového začal Arnold natáčet až skoro v padesáti, Rockovi to sluší i dříve. Přesto by to chtělo zase nějakou pořádnou nakládačku. Co nepotěšilo? Hlavně to, jak příšerně vypadá kdysi sympatická Kyra Sedgwick. Hudba: Nathan Wang ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, otcovské, místy i trochu dramatické ×americké, klasické. Ale jinak pohodová podívaná. Člověk se zasměje i zvážní, ale vcelku vám z toho je celkem příjemně. Je fakt, že v některých částech filmu, hlavně na konci děje, byste zvraceli nad jejich americkou genialitou a otřepanými frázemi, ale vtipné scény to dolaďují do celkem únosné míry. Ale takovej bejváček je fakt luxusní.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznávám,že 4* je hodně přepísklé hodnocení,nicméně Dwayne Johnson je zde tak neuvěřitelně fajn,zábavný a celkově skvělý,že prostě níž jít nemohu.A naštěstí pro celý film je Rock v každém záběru a z děje prakticky vůbec nezmizí,takže je pořád na co koukat a pořád se čím bavit.Rock má prostě nehorázný talent a charisma a ikdyž bych ho daleko radši viděl v nějaké nadupané nekompromisní akční megařežbě,ani jeho komediální výraz neni vůbec k zahození,ba naopak.Jedině on táhne celou tuhle neoriginální patlaninu z absolutního dna,kam by jinak tento snímek poprávu patřil.Dějově jde totiž o stupiditu první třídy.Tisíckrát omletý děj,jedna velká kopie všeho možného.Konec sice trochu překvapil a na mě i zabral,ale o happyend se nikdo nemusí samozřejmě bát.K obrovskýmu minusu bych pak ještě přihodil Kyru Sedgwick,okamžitě dát přes držku a zadupat do země.Hrozný výkon.Aspoň že to dámské obsazení vyvažuje svou krásou Roselyn Sanchez.Prostě,Plán hry je typickým rodinným Disneyodpadem,ale s naprosto dokonalým Dwaynem Johnsonem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • V úvodu filmu jezdí Joe Kingman (Dwayne Johnson) stříbrným sportovním vozem Mercedes-Benz SLR. Když se objeví jeho dcera, manažerka Kingmanovi pořídí "rodinný" vůz Mercedes-Benz třídy R. (lskala)

Reklama

Reklama