Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (395)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi komerčné a ide to tvrdo až nechutne na deti. Keby tam však nehrala tá herečka, nebola to trocha aj komédia a nebral som to z nadhľadom, čo by aj deti mali, kedže ide skôr o srandu s trochou hudby dal by som tomu menej, ja som si to občas pozrel, aj keď som už ako straší na tom vôbec nefičal a nelepil si plagáty. Ako detská vec s občasným poučením to ušlo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Stačí jediná epizodka téhle pekelné disneylobotomické zloestrády a jednomu musí být naprosto jasné, že šílené Miley Cyrus z toho muselo zákonitě hrábnout, a tak ji dnes už můžeme vidět jen spíš ožralou a nakoksovanou, než střízlivou, spíš mimo realitu, než ne na pár facek a spíš nahou, než oblečenou, jak olizuje kladiva a rajtuje na bourací kouli.. Tak se na ni nezlobte !! ;) Co ovšem straší daleko víc než její úlety, je samozřejmě skutečnost, jak s nimi neustále boří rekordy internetové návštěvnosti.. ()

Reklama

Michelleee odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěla jsem jeden díl a zajímalo by mě, proč jedinej dospělej člověk, co se v něm objevil, vypadal jak z béčkovýho péčka..afekt, nuda, trapnost. Režisér musel být na tripu nebo mám rozbitou TV, protože tolik sytých barev pohromadě jsem už hodně dlouho neviděla..bolí mě hlava, jdu si pustit Terminátora:)) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No co, každý má své slabé chvilky - já jsem v těch svých viděl pár dílů tohoto seriálu. A světe div se, ono mi to nepřišlo tak nebetyčně pitomé a nablble odpadové, jako většině lidí tady. Dokonce jsem se i párkrát zasmál, což je prý jeden z cílů komediálních seriálů. Jo a ani ty písničky taky nejsou zum erbrechen... Prostě kopřivka mi z tohoto výtvoru nenaskakuje, ačkoliv to samozřejmě není žádný skvost. Je mi moc, ale být mi méně, možná bych přihodil. Tak a kamenujte mě za to! ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Desaťročné decká by na oplátku mohli odpadom ohodnotiť napríklad How I Met Your Mother či Friends a to len preto, že sa pri tom nebavili, resp nechápali humor daného seriálu. Hannah Montana je vytvorená pre istú cieľovú skupinu a zo skúsenosti viem, že u svojej cieľovej skupiny uspel. A či sa páči mne? Áno, nemám žiadne veľké výhrady. Zápletky sú možno detsky jednoduché, ale veď presne o to ide, aby boli jednoduché. HM má to veľké plus, že sa snaží decká niečo naučiť, dať im pri každej časti určité ponaučenie, no a je tu ešte aj dostatok humoru, ktorý dokáže zaujať aj mňa, napr Billy Ray a Jason Earles majú skvelé hlášky. Kvôli akému-takému objektívnemu hodnoteniu som zatiaľ videl iba prvú sériu, ale nemám zábrany pozrieť si aj ďaľšie časti. Nech žije stereotypná spoločnosť! ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Premiéru epizody sledovalo více než 5,4 milionu diváků. (LUKICKK)
  • Postava Lilly Truscott se původně měla jmenovat Lilly Romero. (Olík)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama