Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů nemůže zachránit tento praštěný pokus o solidní vědeckou zábavu. Pokusy, které teatrálně zabíhají někdy až do trapné absurdity vážně nejsou potřeba vysílat pro širokou veřejnost. Pro děti celkem stravitelné, avšak ne příliš vhodné pro výchovu (pokusy s trhavinami, apod. - i když možná lepší napřed to vidět v televizi, než to hned zkoušet naostro). Zkrátka nic moc 25% = 1/5 ()

Reklama

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to bolo celkom vtipné a zaujímavé. Tak trochu iné a strelenejšie poňatie vedy. Škoda len, že postupom času sa humor a invencia vytráca a nahradzuje ju nuda a trápnosť (zaujímavé experimenty nahradzujú trápnosti typu "ktoré jedlo sa dá rychlejšie zjest", ztvárnené ako nechutné žranice). Keď to teraz vidím v telke proste prepnem kanál. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Velikou slabinou tohoto pořadu je, že nevěděl, kdy přestat. Pár pokusů je tu opravdu mimořádně zajímavých a přínosných (Pomůže, když při padání výtahu před dopadem vyskočím? Kolik balónků je třeba, abych vzlétl? Budu úspěšnější, když budu chodit oblečený v červeném? Kde se berou ty malé chlupaté chomáčky v mém pupíku?), ale proboha, proč je tam tolik výbuchů?! To už je pak neskutečná nuda: strčíme žárovku do mikrovlnky - buch, strčíme střelný prach do karavanu - buch, smícháme tyhle dvě chemikálie - BUCH, BANG, PRÁSK!! A taky některé pokusy stály za starou bačkoru - co se stane, když přivážu kazeťák k jedoucímu autu? No ne! Rozbije se! Každopádně kdyby se to rozumně prostříhalo a zůstaly tam jenom největší pecky, tak by to byl fakt úžasný seriál, snad jeden z nejlepších. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Ty nápady fakt nemají obdoby... Ten pořad neni rozhodně určen pro kravaťáky ani pro plavovlasé občany, tady jde totiž logika a rukavičky stranou. Nejsem zrovna zastáncem podobných ujetých stupidit, ale některé jejich 'pokusy' se jim musí nechat a náramně mě povavily. (Zvedám hodnocení z průměru za protagonisty bez bázně, kteří se pokusů účastnili přímo na vlastní kůži). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno