Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Burrows 

všechny recenze uživatele

Brainiac: Šílená věda - název přesně odpovídá tomu, co se v seriálu odehraje - šílené pokusy, ale naprostá většina těch, bez kterých se člověk obejde. Tak např. jsem se dozvěděl, že se dá chodit po vodě, když smícháte obrovské množství cementu a hořčice a nalejete tuto směs do bazénu. Nebo na uvolnění šroubů můžou vědátoři použít TNT, ale musejí počítat s tím, že celá věc, jejíž součástí jsou ty šrouby, může vybuchnout a také vybuchne. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa snaží ukázať vedu z tej vtipnejšej stránky, ale robí to pomocou trápnych vtipov, lacných "krások" (neviem, či sa dá blondína s obrovským poprsím a ešte väčším bruchom v minisukni alebo v plavkách nazvať kráskou), rôznorodých vybuchujúcich vecí a odpornej imitácie Tiny Turner. Navyše mi to celé pripadá ako priživovanie sa na Mythbusters, ktorí sú však na rozdiel od Brainiac kvalitným seriálom... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby takhle nějak byla vyučovaná fyzika, tak jsem na ní nemusel být takový trotl. Škoda, ale třeba ta doba přijde. Každopádně je to velmi dobrý pořad, který divákům skrz zábavné pokusy ukazuje všechny možné věci, které se týkají v podstatě jakéhokoli odvětví vědy. Pro mě největší ponaučení přišlo s tím, že když člověk pije pivo brčkem, tak se víc nenalije, ale zato bude víc krkat. 80% ()

Zik2 

všechny recenze uživatele

Nechápu, k čemu ten pořad je. Myslím, že si to nikdo soudný netroufne nazvat ani silně populárně vědeckým pořadem. Věda tam není naprosto žádná, ani náznak. Má to asi být vtipné. Jenže nevím, co je vtipné na tom prostě pustit myčku nádobí z třiceti metrů a pak zjistit, že je rozbitá. Ani žádný pokus to nějak vtipně okomentovat. Prostě je to pro ty, které baví ničit všechno možné. Tak dobře, pokud si na tom psychopati vybíjí svoje destruktivní sklony, pak to k možná k něčemu je. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Angličania sú mocný národ, ktorý dal svetu nádhernú kolektívnu hru zvanú futbal a zmutoval k dokonalosti rebelský hudobný štýl punk. Ale inak je to badna suchárov, ktorých humor raz nedokážem oceniť. No a keď sa partia mladých Britov dá dohromady a skúša všetky možné aj nemožné pokusy, ktoré doprevádzajú svojimi, pre niekoho možno vtipnými, komentármi, tak to ja radšej prepínam na iný program. Nemám rád týchto blbečkov, čo sa tvária ako "Chytráci". * ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama