Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, která ukazuje vědu z té vtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Vynalézavé zničení karavanu a ohnivý výbuch v každém díle zaručeny! (oficiální text distributora)

Recenze (142)

Zik2 

všechny recenze uživatele

Nechápu, k čemu ten pořad je. Myslím, že si to nikdo soudný netroufne nazvat ani silně populárně vědeckým pořadem. Věda tam není naprosto žádná, ani náznak. Má to asi být vtipné. Jenže nevím, co je vtipné na tom prostě pustit myčku nádobí z třiceti metrů a pak zjistit, že je rozbitá. Ani žádný pokus to nějak vtipně okomentovat. Prostě je to pro ty, které baví ničit všechno možné. Tak dobře, pokud si na tom psychopati vybíjí svoje destruktivní sklony, pak to k možná k něčemu je. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Prakticky všechny pokusy jsou k ničemu, ale je sranda na to koukat, pokud tento pořad neberete vážně. Někdy překvapí nějakým zajímavým pokusem, jindy je to nuda, občas dobré seriály (pokusy otevřít trezor - nakonec se to pomocí tanku Leopard a přímému zásahu z jeho děla povedlo) a hlavně spousta zničených karavanů. ()

Reklama

Burrows 

všechny recenze uživatele

Brainiac: Šílená věda - název přesně odpovídá tomu, co se v seriálu odehraje - šílené pokusy, ale naprostá většina těch, bez kterých se člověk obejde. Tak např. jsem se dozvěděl, že se dá chodit po vodě, když smícháte obrovské množství cementu a hořčice a nalejete tuto směs do bazénu. Nebo na uvolnění šroubů můžou vědátoři použít TNT, ale musejí počítat s tím, že celá věc, jejíž součástí jsou ty šrouby, může vybuchnout a také vybuchne. ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Je to už veľmi dávno, čo som jedného dňa videl v telke slovenskú reláciu Clever, ktorú uvádzal Ďuro Mokrý. Páčilo sa mi to. A potom som natrafil na toto, čo je snáď ešte lepšie a zábavnejšie. Pokusy, ktoré sa zväčša nezaobídu bez nejakého toho fóru a veľké množstvá výbuchov, to je ono, to sa mi teda páči. Zaujímavá relácia, škoda, že ju nevidím častejšie. ()

Lukinsons- 

všechny recenze uživatele

Ach jo, když tolik prahnete po znalostech, tak jděte "dělat vědu" :D V tomhle pořadu jde především o zábavu a ta je vydařená. Někdy trapná, ale většinou jsou vtipy povedené. Navíc testují věci, se kterýma se spíš setká normální člověk. Plnej počet nedávám jen, protože to je slabší než Bořiči mýtů a ten humor je sem tam trapnej. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama