Erken IalgashevKamera:
Curtis PetersenHrají:
Cung Le, Eric Roberts, David Carradine, Gary Busey, Cary-Hiroyuki Tagawa, Bolo Yeung, Oleg Taktarov, Olivier Gruner, Christa Campbell, Aki Aleong, James Logan (více)Obsahy(1)
Erik (Cung Le) je v rodnom Kazachstane krivo obvinený z vraždy svojho najlepšieho kamaráta Timura. Je zatvorený do väzenia, avšak podarí sa mu ujsť a dostať sa do Ameriky. V USA sa ho ujme mafiánsky boss Michail (David Carradine), ktorý mu dá možnosť zarobiť peniaze v zápasoch, aby sa tak mohol vrátiť domov a dokázať svoju nevinu. (dark666)
(více)Recenze (4)
No ty vole ty krávo. Tolik známých béčkových fighterů pohromadě v jednom filmu a nic pořádnýho z toho...25% ()
Bolo Yeung si zahrál pouze v jednominutové scéně z Erikova tréninku a pak jde pouze o několik vteřinových záběrů v průběhu filmu. Je to škoda, protože ta jeho minutka stála za to a Bolo v té době vzhledem k věku (61 let) vypadal neskutečně. ()
Přehlídka béčkových xichtů v zedkovim filmu. Akce skoro žádná..nechápu k čemu tohle dílo slouží. ()
Jedno se musí Kazachtáncům přiznat, dovedou sehnat balík peněz na angažování zvučných jmen. Jenomže nacpat do jednoho filmu tolik mistrů bojových umění z akčních béček 90. let a nenapsal jim jedinou bojovou scénu, to je vyloženě hřích a promrhaná šance! Fighty tak obstarávají mladí a naši hrdinní šedesátníci hrají charakterní role, což není úplně jejich parketa. Škoda, takový Bolo Yeung vypadá dost zachovale na to, aby nakopal prdel i o 2 generace mladším zápasníkům. ()