Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočený film o troch vojakoch,ktorí sa vracajú zo služby domov, aby potom spolu zažívali rôzne situácie, ktoré im vymyslel sám život. Tento film sám o sebe nie je dokonalý, ale ono sa naňho tak príjemne pozerá,že si ho jednoducho musíte zamilovať. A trojici ROBBINS, McADAMS a PEŇA to tak dokonale hralo...:-) ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nemel moc velke ocekavani i pres to, ze tam hraje Tim Robbins, ktereho mam opravdu rad! Prekvapilo me, co se ve filmu udalo, nevim jestli jsem cekal, ze vsechno dopadne dobre, jako v pohadce, ale mozna ze ano. Nenadale udalosti a vtip v tomto filmu me opravdu oslovili na tolik ze 4* tomu patri zaslouzene! ()

Reklama

katuska138 

všechny recenze uživatele

Štěstí. Neštěstí. Štěstí v neštěstí. Neštěstí ve štěstí. Ta myšlenka jestli to, co děláme a to, co se nám děje, je vlastně štěstí nebo není. Že to, co můžeme považovat za největší smůlu nám vlastně možná zachránilo život. Jen probůh, proč to muselo být postavené zrovna na amerických vojácích, to věčné "děkuji.... ne, to my děkujeme za to, co jste pro naši vlast vykonali" z toho se mi chtělo chvílema dost zvracet. Ale nemůžu tomu odepřít ten potenciál. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Příjemná road-movie o trojici jinak zcela nezajímavých týpků, jejichž plánovaný příjezd do domoviny má úplně jiné rozuzlení, než očekávali. Všichni, jakkoli jsou rozdílní, postupně naleznou přátelství, trochu dozrají, docela nás pobaví a pak zase zmizí beze stopy. Je milé, že ačkoli film zmiňuje problematiku blízkovýchodní války a postoje běžných Američanů k ní, včetně veteránů, činí tak nenápadně a apoliticky, bez citelného nátlaku na diváka. Hezká trojka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jízda tří vojáků Cheavera ( Tim Robbins ), T. K. Poola ( Michael Peňa ) a Colee ( Rachel McAdams ) do Las Vegas. Každý má sice jiný cíl ale ten se stává společným pro všechny. Přátelství léčí. Pěkné byly dvě scény, které stojí za vyzvednutí. A to byla scéna v kostele a následná slavnost. Trochu jsem se divil, že auto vydrželo tu bouři bez jediného škrábance. Ve Vegas není zase tak jednoduché se rozejít a máme tudíž možnost sledovat osudy tří aktérů dál až na opravdový konec jejich cesty. Přátelství, nádherná krajina, nevtíravé hudba ( Rolfe Kent ), lehký děj no docela slušná Roadmovie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama