Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Milé, lidské, příjemné příběhy vojáků na dovolené. Řešíme s nimi (stejně jako oni trochu naivně) jejich z války vyplývající aktuální starosti a problémy a já jsem při tom trochu lépe pochopil, proč se někdo dá na tohle řemeslo. Protekční červený Chrysler Voyager se představuje jako ideální vozidlo pro tři na cestě napříč USA a celá jeho vojenská posádka získává postupně moje maximální sympatie - a to jak bravurní herci, tak i postavy, které vykouzlili. 90%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Road Movie nie je môj štýl alebo žáner a sám neviem, prečo som sa k tomu odhodlal (že by Rachel McAdams), ale oplatilo sa. Neil Burger nie je žiadny béčkar a natočené je to rozhodne dobre, ma to atmosféru, tempo, štýl a herecky je to dobre obsadené. Príbeh nie je moc výrazný, ale pri takom žánre by som povedal, že ho ani nie je treba, aj keď miestami by som prijal trošku viac príbehu. Na jedno pozretie a upršanú nedeľu rozhodne fajn. 70% - 3* ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že USA už dávno není místem pro plnění amerického snu. Film o kamarádství, které je silnější než manželský vztah. Film o tom, že za každé špatné situace může být ještě hůře, ale světýlko naděje v tunelu zoufalství neustále plápolá. Prostě film o životě celkem normálních lidí, celkem normálně natočený a s celkem fajn poselstvím. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Za týden šla jednotka do Mosulu a tam to schytala. Ten hajzl mě zachránil. Chtěl jsem si ho vzít domů jako oltář." Tři vojáci se vrací z války na skok domů a já bych na tom asi neviděl nic zajímavýho. Teda kdybych nebyl na vojně, protože tam jsou vztahy mezi lidma takový pevnější a tihle dovolenkáři jsou vyloženě sympaťáci - ukecaná naivka s prostřelenou pařátou, serža s děravým ptákem a veterán přepadenej latrínou. Mně s nima bylo podezřele dobře, i když myšlenku zajišťování bezpečnosti USA přepadáváním suverénních států na druhým konci světa jsem nikdy nepochopil. Asi jsem se měl líp učit. ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Road movies proste zbožňujem a The Lucky Ones nebola len debilná komédia typu Road Trip a podobné, ale bolo to zo života. Jednoducho povedané, fakt neviem čo by som tomuto filmu vedel vytknúť. Nenudil som sa ani na sekundu, stále som bol vtiahnutý do deja a nechýbal tomu ani humor takže pre mňa je to za 5* ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama