Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hees 

všechny recenze uživatele

Naruto prvá séria skončila a druhá pokračuje až po nejakom čase keď viac postáv dospeje. Naruto Shippuden už nie je starý vtipný naruto. Druhá séria naruta je skôr temnejšia a vyspelejšia. Hudba niekedy nedosahuje podla mňa kvality prvej série. A fillery sú niekedy ešte horšie. Animácia v niektorých dieloch bola príšerná. Ale to je tak všetko čo sa dá druhej sérii vytknúť. Ostatné je výborné a napriek mojej kritike môžem povedať, že tie lepšie diely (ktorých je celkom dosť) sú na vysokej úrovni lepšej ako samotná prvá séria. Aby som ešte dodal openingy sú v druhej sérii lepšie (možno aj endingy). ()

PainM8 

všechny recenze uživatele

Konečně trocha napětí pramenící ve skrýši Akatsuki. Čekal jsem celých 220 dílů Naruta, než začal Shippuden a vyplatilo se to. Hned v první sérii je naservírováno několik epických bitev. Anime také prošel změnou od dětského k teenagerskému až dospělému, jak příběhem, tak drsnými scénkami s trochou krve. Jelikož je to věc stále se vyvíjející, tak nelze dělat předčasné závěry, ale rozhodně si to řadím na první místo v oblíbených seriálech a myslím, že to tam i zůstane na pěkně dlouho. Myslím, že není nic lepšího, než si každý čtvrtek poslechnout krásný japonský jazyk v kombinaci se skvělým soundtrackem, který je vždy trefně tématický. Boje dosáhly neuvěřitelné úrovně a příběh se stal natolik fascinujícím, že kdyby mi někdo řekl, ať přestanu sledovat Naruta, nedokázal bych to za žádných okolností. Jedinou nevýhodou jsou fillery, které někdy příjemně potěší, ale někdy se táhnou moc dlouho a je to jen komerční využívání anime, aby nedohnal tak rychle mangu, ale nic nekomerčního asi dnes neexistuje, tak jsem s tím smířen a koukám i na fillery. Slavnostně oznamuju, že toto je nejlepší anime a zaslouží si 100% hodnocení. Sugoi ! ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Začátek spíše slabší, nyní po 249. dílu velmi povedené a zajímavé. Dá se říci, že děj graduje do svého konce. Fillery opět nepočítám, resp jsem je neviděl, protože jsou naprosto stupidní. Což platí i o nejnovějším openingu... Za začátek a prostředek tedy dávám ***, k 249. dílu prozatím ****, celkově !bez fillerů! 70% ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Musím snížit z 5* na 4*. Shippuuden ma něco do sebe, ale ztraci cim dal tim vic... Začátek byl skvělý. Kdy se Naruto utkal s Orochimarem bylo naprosto skvělý... ale takhle to roztahovat pořád. Dyť za posledních 20 dílů se nic pořádného nestalo (a to jsem zatim u 90 dílu)... beru akorat hidan a kakuzu dostali požrat... naruto se naucil futon: rasen-shuriken ale zase ho ten kar nemuze používat... tak co to je.. at už se tam dohodnou a udělaj z toho pořadný seriál a at to nenatahujou.... edit unor '10: degrad na 3* ... vzpomínám a je to stejná nuda jako mladší brácha tohodle seriálu... bože jak sem na to dokázal vydržet tak dlouho... (má to pár dobrých omentů... docela mě štve že Pain z Akatsuki si tam nezahrál větší roli do té doby co jsem se díval) ale i tak... stačilo... ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Uplynuly 3 roky a Naruto se vrací v ještě nabušenější formě. Shippuuden je dospělejší, vážnější, technicky i příběhově propracovanější a navíc emocionálně ještě intenzivnější. Původní Naruto zpětně působí jako dokonalý předkrm, který nás seznámil s postavami a jejich vazbami a rozběsnil divákovi chutě na hlavní chod, jímž Shippuuden bezpochyby je.. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Příjmení „Uzumaki“ je slovní hříčka. Jeho významem je trojrozměrná spirála, něco jako vír. Listová vesnice má symbol lístku, který je nakreslen jako spirála se šipkou. Pečeť na Uzmakiho břiše je spirála, symbol na zadní části jeho bundy a ramenech je spirála a jeden z jeho útoků, Rasengan, znamená „točící se koule“. „Uzumaki“ může také znamenat vír. „Naruto“ může znamenat vír nebo bouři. (Illuminare)
  • Naruto skočil od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)
  • Od této epizody je seriál v rozlišení 16:9. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama