Reklama

Reklama

Lovci stínů

  • USA The Hunting Party (více)
Trailer 2

VOD (1)

Simon Hunt (Richard Gere) byl úspěšný novinář a zpravodaj z válečných konfliktů od Bosny až po Irák. Podaří se mu získat zprávu, kde se ukrývá nejhledanější válečný zločinec Boghdanovič zvaný "Fox", na kterého je vypsaná odměna 5 000 000 dolarů. Vypraví se do Bosny, spojí se svými bývalými kolegy a začíná lov plný akce, při kterém jde doslova o život. Natočeno podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (144)

fNdEsIECLE 

všechny recenze uživatele

Chachá, už dlouho jsem se takto nepobavil, to už překoná jen vypelichaný sokol s naší Libuší Oráčovou. Srbsko - zaostalá země, Chorvati - pašeráci, Řecko - casting na porno, chatrčí jak z Podzámčí a tak dále. Tož to si nechám líbit. Klišé na klišé, co dialog, to do kamene tesat prosím. Fuck jsem měl pocit, že je fucking dobře, že sedím ve vyspělé Americe u bedny, a nedej God, abych se vydal někde mimo 51 států, tam se teprvá dějí věci. Jenže. Závěr osvětluje zvrhle nablblé myšlení, já si myslím, že Američané jsou pitomci, a oni si myslí, že jsem vidlák a komunista. Achichouvej. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co k tomu dodat. Skvěle zpracovaný film se skvělým námětem a ještě lepším prostředím lesů v Bosně. Příběh dvou válečných reportérů, jdoucích po stopě jednoho z nejhledanějších zločinců mi připadá jako skvělé oživení všech těch žánrů, které se tu vyskytují a působí to skvěle. Celou dobu jsem se u toho bavil a to, že i když si to rozhodně nezaslouží 5*, přesto je musím dát, protože tenhle film se mi prostě nedaří a nedaří dostat z hlavy. ()

Reklama

Lichty 

všechny recenze uživatele

Je to rychlé, je to svěží, dokáže to být i vtipné a herecké trio je zde opravdu hodně sympatické. Po vlažném Matadorovi se Shepard vylepšil a napsal si netradiční scénář o expedici tří novinářů do srbského pekla. Richard Gere bere v poslední době velice zajímavé role a postava Simona Hunta je možná jeho nejlepší a nejpříjemnější part v herecké kariéře. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to sice až absurdně vyznívající snímek, ale svoje kvality bezesporu má hlavně v hereckém obsazení. Charismatické a sympatické ústřední trojce novinářů, Gere, Howard a Eisenberg, totiž není možné nefandit a jejich touha po dopadení nepotrestaného válečného zločince je až nakažlivá. Na jejich až téměř dobrodružné cestě nechybí napínavé a ani absurdní situace. Film příjemně překvapil. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Väčšinou to píšem vtedy, keď sa neviem rozhodnúť, či bol dobrý, alebo zlý. Toto nie je ten prípad. Film bol natoľko pútavý a to obsadením, výpravou, námetom a pod., že určite nebol ani zďaleka zlý, ale naopak dosť dobrý, len ten koniec mi priešiel taký "unáhlený", pozerám na hodiny pri sledovaní, vidím, že do konca pár minút a všetko v kýbli a ono to nebolo v kýbli, len to nebolo také, ako by som si prial. Ale nevadí. Herecké trio Richard Gere, Terrence Howard a Jesse Eisenberg si sadli skvelo a vidieť ich v takýchto úlohách a na takých miestach, to sa len tak nevidí. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (4)

  • Film je inšpirovaný podľa článku v pánskom časopise Esquire napísaného americkým novinárom Scottom Andersonom. Článok mal názov "What I Did on My Summer Vacation". (Mihail123)
  • Natáčelo se v Chorvatsku v Žumberaku, Záhřebu, Karlovači, Vojniči a v Bosně a Hercegovině v Sarajevu a Starim Gradu. (rakovnik)
  • Pracovný názov filmu bol Spring Break in Bosnia, až v priebehu natáčania bol zmenený na ten súčastný. (Mihail123)

Reklama

Reklama