Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přestože se najde pár slabších dílů, jako celek je Ovečka Shaun neuvěřitelně svěží a originální alternativou pro české večerníčky (které jsou v současné době na odpis)... Nepamatuji si, že by se u nás někdy sešla celá rodinka pohromadě a chlámala se na celé kolo, jako tomu bylo právě u Ovečky Shaun... Bééééé ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

Reklama

Emily93 

všechny recenze uživatele

Každý deň sa na farme niečo nepredvídané odohraje a mňa zanecháva v očakávani, čo nová epizóda prinesie. Roztomilá ovečka Shaun s jej kúskami, ktoré ma neraz navrátili do detských čias a vyčarili veliký úsmev. Skvelý anglický humor nielen pre deti a úvodný hudobný doprovod sa mi navždy vryli do pamäti. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Na Disneyovku nebo Pixar by to byla výborná práce, ale od Aardmanů člověk přecejen čeká něco víc, než zábavnou infantilitu. A na nic jiného než na humor pro dvanáctileté děti se tu bohužel nehraje - humor na dětskou kategorii kvalitní, to nepochybně, takže až unesu nějaké cizí dítě a budu ho mít zavřené v kleci ve svém sklepě, jistě mu Shauna pustím, ale ve srovnání s Wallace a Gromit, či se Slepičím úletem, je to slabší odvar. 7/10 ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Geniální dílko od Aardmanů plné výborných nápadů a originálního humoru se spoustou narážek, úžasná prasata a poloslepý pan zemědělec. Nedám 5*, protože na WaG nebo Slepičí úlet to podle mě nemá. Přesto je to úroveň, která se velice těžko někomu podaří překonat, navíc v dnešní době počítačových animací je tohle zatraceně dobře odvedený kus poctivé práce!!! Béééé-zchybné. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)

Reklama

Reklama