Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan pochází z bohaté rodiny a má svou budoucnost přesně nalinkovanou - bude z něj doktor nabo právník, prostě "někdo". Vše se ale začne měnit poté, co je ze soukromé školy vyloučen kvůli svým provokativním fotkám a je nucen přestoupit do "public school". Zde potká Shay - krásnou a chytrou holku, se kterou si rozumí a k níž ho postupně váže stále silnější pouto. Takže když ho Shay požádá aby jí pomohl s potrestáním chlapa, který ji využívá, neváhá a podá pomocnou ruku. To ale netuší, že za tímto "potrestáním" se skrývá něco jiného a že Shay není tak nevinná jak se zdá, má svůj vlastní plán, do kterého chce namočit i Jonathana. A po první vraždě již není cesta zpět. (david666)

(více)

Recenze (8)

ivonca 

všechny recenze uživatele

Začiatok nebol zlý, dej sa rozvíjal príjemne, ale k záveru až príliš veľa absurdít, nelogického konania postáv, čo vo filmoch najviac neznášam, pár chýb nesediacich v scenári a k tomu trápne klišé. Pre mňa chyba. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Rádoby dojemná a upřímná promluva k divákovi - My name is Jordan Welles..., kterou film začíná a končí. Nadějný rámec. Mezitím je spousta vaty a zbytečných záběrů. Herectví, škoda mluvit. Scénář - tragédie. Napětí nula. Překvapení? To už vůbec ne. Začátek nevypadal úplně zle, mohlo z toho být cokoliv. Jakmile však bylo opuštěno téma fotografií, šlo to z kopce dolů a hodně rychle. Nevidět to, udělám dobře. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Ja musím s Petrozkoz nesouhlasit. Mě se film líbil a zápletka thrilleru o mladících mi přišla rozhodně lepší než třeba v konkurenční Disturbia, která má a nevim proč , o dost lepší hodnocení. Ze začátku jsem se nechal tou dívkou zmást stejně jako hlavní hrdina a pak sem byl dost překvapen, když to bylo trošku o něčem jiném (včetně postavy Griffina, u toho sem tu svinarnu fakt nečekal =)). Takže 4 hvězdičky. Není to sice eso ve svém žánru ale za shlédnutí určitě stoji. ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

nuný děj, divně natočený nijak mě to neslovilo, mladý kluk co se zaplete s podvodnicí a co má jako být? tohle že má být nějaký děj? hrozný ()

Petrozkoz 

všechny recenze uživatele

Film je velice nudný a zápletka prokouknutelná již od počátku. Naprosto nic nového, nic napínavého a navíc stále dopovázeno rádoby moudrými úvahami hlavní postavy (mladého fotografa) o životě a objektech focení. Film vřele nedoporučuji. ()

Mum 

všechny recenze uživatele

Není divu, že má Disturbia lepší hodnocení, podle mě je akčnější a má také lepší obsazení. Počáteční zápletka není úplně špatná a v jednom místě jsem byl dokonce překvapen, ale bez větších emocí dávám 50%. Velmi průměrné. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vcelku dobrý thriler. Sice mi zpočátku připadalo, že se nějak pomalu rozjíždí a že už z něj nic moc nebude ale nakonec se film "rozjel". Navíc Nikki Reed (ale také Julia Gonzalo) tady vypadá moc dobře a navíc i herecky jsem jí tu nevinnou holku věřil. Takže bych možná taky naletěl jako hlavní hrdina:-). Akorát těch "fotografických" scén mohlo být míň. ()

Reklama

Reklama