Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

A vy jí budete milovat taky. Amber Heard je naprosto neuvěřitelná kočka. To všichni víme, ale představte si jí před sedmi lety. Jesus Fucking Christ. V tom filmu by klidně mohli souložit krysy a tlusté černošky, ale stejně by ste na to koukali. Je to klasickej příad hororu, kdy banda mladejch nesympatickejch lidí vyjede do divočiny do nějaký chaty (domu) a něco (někdo) je začne terorizovat. Film je průmer, nějaké té pointy se taky dočkáte, ale to hlavní je tady tentokrát opravdu ta Amber. Budete tu slintat a nepůjde tomu zabránit. Nueskutečná kočka to tentokrát vytáhla o jeden bod nahoru. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani propadák, ani skvost, ale mírně nadprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Plusem je hlavně to, že místní omladina je poměrně snesitelná, dá se na ní koukat a smrt jsem ani jednomu z nich vysloveně nepřál. Originalitou film zrovna nehýří, vraždy jsou nenápadité, a když už to vypadá, že přecijenom nějaký mord originální bude, tak najednou pic a je po mordu. Za vidění stojí především konec (mimochodem neskutečně předvídatelný), jenž disponuje slušnou dávkou brutality, když už ničím jiným. Pochválil bych hudbu, díky níž snímek získal trochu té letní jižanské atmosféry, a kvůli které jsem se podíval i na kus závěrečných titulků. Možná bych se rozmýšlel i o čtyřech hvězdičkách, ale to jenom kdyby mě zdejší pointa nenapadla ještě předtím, než jsem si ten film vůbec pustil (a vůbec bych se nedivil, kdyby se tak stalo více hororovým fanouškům). Takže nakonec tak 55% - stejná liga jako třeba Prom Night (2008), jen o pár příček výše v tabulce. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Amber Heard v tomhle hororu hraje chladnou, ale přemýšlivou krásku, která je nedobytná jako pokladna. Všichni kluci ze střední za ní pálí a její kamarád Emmet je jí posedlý tak, že neváhá pozabíjet všechny její přátele, se kterými tráví víkend na ranči. Tenhle horor, který od počátku klame tělem, mě svým syrovým až realistickým přístupem dostal. Nemalou měrou se na tom podílel výborně režírující Jonathan Levine, jehož režie, zcela prostá emocí, dodává filmu až dokumentaristickou podobu. Rovněž zabiják Michaela Welche působí celkem realisticky a obyčejně, stejně dobře svou postavu vystihla Amber Heard. Ovšem odpustil bych si postavu, kterou hrál Anson Mount, která byla naprosto zbytečná. V poslední čtvrthodince přijde pointa jak bič a do té doby přehledný film zcela obrátí naruby, ke slovu se dostanou mírná hororová jatka. Mě to dostalo, a když mě něco položí na lopatky, dávám plný počet. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšie na filme je, že je to dosť verný update raných 80s slasherov, azda s jediným rozdielom v úplnom konci. Tragédia na začiatku, nudné vatovité plky teenagerov a postupné mordy. Bez postáv-karikatúr a nadhľadu 90s revivalu. Záverečný zvrat, ktorý sa odkazuje k school shootings, je zaujímavý, ale ani ten nevytrhol film z priemeru. Ak by v ňom boli lepšie postavy, bolo by to o poznanie lepšie. Napríklad to, že každý chce Mandy, je zjavné iba z ich kecov, na tej postave nie je vôbec nič výnimočné, pri všetkej úcte k Amber Heard, nebudí ani dojem, že je oveľa krajšia ako jej spolužiačky. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Je to klasický slasher, jen s tou výjímkou, že pointa je průhledná jak silonky a ještě k tomu je strašně tuctová, ostatně jako celý film. Na druhou stranu se na to dívá v pohodě i bez absence gore, Amber je prostě sexy a ostatní hrajou co můžou. Myslím, že se jedná o průměrný, dobře koukatelný kousek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama