Šílenci z Manhattanu - Série 2 (2008) (série)
Tvůrci:
Matthew WeinerRežie:
Tim HunterScénář:
Matthew WeinerKamera:
Chris ManleyHudba:
David CarbonaraHrají:
Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton, Rich Sommer, John Slattery, Mark Moses, Joel Murray, Gabriel Mann (více)Obsahy(1)
Na sv. Valentýna pozve Don svoji ženu do luxusního manhattanského hotelu, ale romantický večer nedopadne zcela podle jeho představ. Na popud Ducka Phillipse se ve Sterling Cooper chystá výrazné omlazování tvůrčího personálu, což budí v ostatních oprávněné obavy. Betty tráví volné chvíle jízdou na koni a Pete Campbell doma čelí rostoucímu tlaku ohledně mateřských pudů své ženy i tchyně. (Česká televize)
(více)Recenze (2)
V ději od minulé série uběhlo pár měsíců, epizoda nás tudíž snaží zařadit do kontextu, co se děje, co se stalo a naznačuje, co se dít bude. ()
Tohle je fakt zručně natočený seriál. Každá epizoda si ode mě zaslouží tři hvězdičky už jen za tu skvělou retro atmosféru. Ani tentokrát se děj neomezil jen na profesní prostředí; tvůrci divákům zprostředkovali jako vždy i náhled do soukromí jednotlivých postav, ale hlavní otázka tohoto dílu byla jasná a téměř nerudovská. Kam s ní? / Poučení: Chystáš se absolvovat lékařskou prohlídku? Počítej s tím, že ti zakážou všechno, co máš rád. ()
Photo © American Movie Classics (AMC)