Šílenci z Manhattanu - Série 2 (2008) (série)
Tvůrci:
Matthew WeinerRežie:
Lesli Linka GlatterKamera:
Chris ManleyHudba:
David CarbonaraHrají:
Jon Hamm, Elisabeth Moss, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Aaron Staton, Rich Sommer, John Slattery, Mark Moses, Joel Murray, Melinda McGraw, Gabriel Mann, Crista Flanagan, Laura Regan (více)Obsahy(1)
Populární komik Jimmy Barrett při natáčení reklamy na brambůrky Utz urazí zadavatele a Don musí nasadit všechny páky, aby choulostivou situaci zvládl. Harry Crane, který čeká každým okamžikem přírůstek do rodiny, náhodou zjistí výši platu jednoho ze svých kolegů a rozhodne se jednat. Betty si při jedné ze svých pravidelných vyjížděk vyslechne ve stáji vyznání lásky a Don se zbaví sekretářky, která nemá pochopení pro jeho improvizace. (Česká televize)
(více)Recenze (2)
Markeťáci začínají pod tíhou doby zasahovat neprobádaná území televizní reklamy a Don dosud představí svou zatím nejtemnější polohu. Pekné, pekné. ()
Jak už jsem u tohoto seriálu zvyklý, tvůrci opět odvedli kvalitní práci, což už v jejich případě beru jako naprostou jistotu, byla i skvělá atmosféra, byly i herecké výkony, ale k páté hvězdičce mi přece jen něco chybělo. Přál bych si alespoň o něco málo zajímavější děj. Tento byl plný chipsů Utz, manželů Schillingových (kdo viděl, jistě chápe) a debat o koních, ale nedostal jsem nic nad rámec zdejšího standardu. / Poučení: Nekousej ruku, která tě krmí. ()
Photo © American Movie Classics (AMC)