Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pásová hollywoodská produkce ze školního prostředí. Outsideři vysmívaní elitou, mrcha, co ovládá celou školu, milostná zápletka s obvyklou komplikací v druhé polovině filmu, rozjásaný happyend... však to znáte. Duševní újmu nezpůsobí, ale protože to chvílemi byla spíš nuda než pohodová bezmyšlenkovitá konzumace, jakou od těchto filmů obvykle očekávám, nemá to u mě ani na průměrné hodnocení. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Liking this movie, I am most certainly a dork... Ale vážně - i když je to miliontá variace na to samé pořád dokola (z chudé obyčejné dívky se stane princezna, která získá prince a všichni ji mají rádi), je to docela povedené. U několika scén jsem se musela nahlas smát. A taky se mi líbilo to zasazení děje na kampus vysoké školy - proč by se vlastně podobné příběhy měly z většiny odehrávat na střední? Tahle malá změna celkem potěšila. A Amanda Bynes je docela roztomilá, i když pořád dokola hraje podobné role a to naprosto stejným způsobem. ~(2,9)~ ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé Sydney White (Amanda Bynes) se splní její sen - dostala se na vysokou školu, která studovala její matka, a tím má zajištěno členství i v prestižním studentském klubu, vedeným krásnou Rachel (Sara Paxton). Brzy zjišťuje, že klub plný hloupoučkých blondýnek, ale není nic pro ni - a naopak své přátele získává mezi partičkou odpadlíků. Svojí bezprostředností si všechny získává, a zdá se, že volba královny ročníku nebude tak jednoznačnou událostí, jako v předchozích letech ... Ehm ehm, po prvních deseti minutách jsem chtěl televizi znechuceně vypnout, a šupnout Královnu ročníku do Odpadu!. Ale pak se film začal trochu rozjíždět, a když jsem se nadnesl nad naprosto hloupoučký a předvídatelný scénář, tak jsem se chvilkama docela i bavil (vím že postiženým by se smát nemělo, ale parta outsiderů je naprosto dokonalá). Co mi ale vadilo bylo obsazení Amandy Bynes - nevím, ta holka mi sem vůbec nesedla. To už by zde byla lepší možná Mandy Moore nebo Lindsay Lohan... ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho přehnaný hodnocení, ale v kategorii podobných teenage filmů je to rozhodně nadprůměr! :-) Ověřená Amanda Bynes nemá chybu. Ač vychována na stavbě, s trochu klučičími návyky, dokáže se postavit elitním "řekům" a hrdě čelit povrchní mrše a dlouholeté prezidentce klubu Kappa Fí Nů! :-D Samozřejmě za pomoci silně neoblíbených jedinců, kteří ale mají co nabídnout! :-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama