Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

nash. 

všechny recenze uživatele

"Pojďte, natočíme Sněhurku jako teenagerskou školní komedii".. a jak řekli, tak udělali. Výsledek jistě objektivně vzato není nic převratného, ale určitě není horší než podobné ptákoviny ze středních či vysokých škol a hlavně, z nějakého důvodu jsem schopen se jím dobře bavit stále znovu a pokaždé se mi zdá lepší a lepší. Baví mě sledovat jak si tvůrci poradili s kouzelným zrcadlem, otráveným jablkem, skleněnou rakví, Kejchalem, Prófou, Stydlínem, Šmudlou, Rejpalem či Dřímalem, je zábavné, Amanda Bynes je sympatická holka, všichni ostatní jsou správně ujetí, občas se blýskne nějaký ten vtípek a všechno to v svižně odsýpá. Prostě nenáročná pohoda, která si stíhá utahovat i s klasických klišé podobných filmů. . "ehm.. proč skáčeme?" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holka, ty tam zapadneš jako těsnění na hadici." Táta instalatér to skvěle odstartoval, ale pak už je to jen na Sidney a sedmi mimoních. Já jsem tedy zralý filmový divák, takže jsem tušil, že do bárbínovského spolku Kappa Fí Ný nebude nejlépe zapadat holka, která zná comicsy, skvěle hází míč, nechroupe salát, používá svou hlavu, ovládá hasičák, umí pískat na prsty, vyzná se v antivibračních kladivech a nevypadá jako umělá blondýna, která právě prchla z obálky časopisu. Takže překvapení se nekonalo, ale nadšení Sidney bylo nakažlivé, pikle se kuly poměrně zábavně a naučil jsem se skvělá uklidňující slova: Prada, Gucci, Chanel, Armani. Sice nevím, co ta slova znamenají, ale uklidňují mě. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

A opět nám Hollywood nadělil další ze šablonovitých college-comedy. Kostra příběhu se nese v klasickém klišé konfrontace outsiderů s elitou, kdy nakonec outsideři pod vedením "vyvoleného outsidera" porazí elitu a začlení se mezi ostatní, plus pár menších doplňujících románků. Každopádně tato romantická "college" komedie si na nic nehraje a po celou zabaví. Nejsem z těch co mají na veškerou tvorbu stejný metr. Vím na co se dívám a podle toho hodnotím. A Sydney White má ve své třídě rozhodně nadprůměrné místo. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Můj Druhý shlédnutý film od Joe Nussbauma (První byli Prci Prci Prcičky 5 a též odpad) hodnocení stejné v celém filmu je jedna humorná scéna (Co děláte ve volném čase dáme si kostými a hrajem fantasy hry na živo :-) jinak nic pokusy o humor nevychází (Viz začátek buďte tu beze mě opatrní hlavně ty pozor s kladivem a záběr na chlápka co má ovázanou ruky). Vrchol filmu je konec s těmi mimoni jen to si zaslouží odpad. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama