Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ve formě stokrát viděného .. typická povídačka ze školního prostředí ve stylu 'klasicky-americky'. Jenže tahle ptákovina má šmrnc a nepostrádá ani příjemný humor, ani legrační scénky. Pěkně z lehounka komicky, přitom svižně a srandovně, okořeněné jemnou romantikou a happyendem jako z pohádky. K tomu příjemná atmosféra poskládaná především z krásných slečen a partou odpadlíků, kteří jsou hlavním vtipným tahounem celého filmu. [73%] ()

High.Hopes 

všechny recenze uživatele

Film sice následuje příběhovou linii typických amerických teenagerovských komedií, narozdíl od většiny z nich se ale naštěstí nebere vůbec vážně, naopak si z podobných filmů mírně utahuje. Když tak ale koukám na další komentáře tady, přijde mi, že většina lidí asi tu jemnou parodii tvůrců ve filmu neobjevila. Pro mě to ale byla ta největší přednost, která udělala film koukatelným. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Variace na Sněhurku v prostředí univerzitních bratrstev? Jak taky jinak :-) Nejsem nakloněn představě odsuzovat tento klišé postup jaksi apriori, přesto, co byste asi tak očekávali, že vás na podobné teenage komedii americké provenience bude prudit, to vás tu taky vyprudí. Chtělo to klasicky víc střízlivosti a méně vyšlapaných cest. 40% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama