Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Horory moc nemusím a ještě víc nemusím krváky - není to nic pro mě - proto ani tenhle film mě vůbec nenadchnul. Obvykle v noci v televizi dávají spíš komedie, ale tohle bylo v rámci své kategorie celkem dobře provedené. Tím nemyslím příběh nebo cokoliv smysluplnýho (Jeden člověk z ochranky, který dělá 24h směny nebo když vězeň držel sestru za krk ve vzduchu a on mu nejdřív dával výzvy než aby okamžitě zakročil), myslím tím gore a nechutnosti všeho druhu. Zakousnutí se do ruky sestry mě probudilo, psycho žraní kočky už mě dost odradilo, a když pak přišla na řadu čitelná scéna s hraným "spícím" exemplářem a následný žraním zlomený ruky, tak jsem už musel přepnout na Tele Tele. Jsem bábovka, ale radši si nechávám zdát o sličných dívkách než o tom, že mi někdo žere ruku zaživa :) ()

BrianStorker odpad!

všechny recenze uživatele

Typický film pro ty, kterým nejde o hloubku a smysl poslání filmového díla, ale pouze jednoduché a slaboduché potoky krve a jiné nechutnosti tekoucí z obrazovky na diváka. Stačily mi dvě minuty filmu a věděl jsem, že se budu dívat na naprosto primitivní a nelogický film, ve kterém ani zdaleka nejde o děj, natož nějakou hloubku. V těchto dvou minutách se totiž prozradí pointa filmu, a to když hlavní hrdina prohlásí, že když nemůže zvenku pomoci své sestře zavřené v psychiatrické léčebně, udělá ze sebe blázna a pomůže jí jako pacient kliniky zevnitř. Už tento krok je holý nesmysl! Kdo by něco podobného udělal? Další nelogičností je, když jeden z pacientů drží zdravotní sestru pod krkem nad zemí a přivolaný lékař se s tímto pacientem baví jako by nic... jen ať jí ještě chvíli škrtí... Zaměstnankyně léčebny přijde o část ruky, ale z její tváře, výrazu a chování nevidíme ani náznak bolesti, natožpak nějaké mrákoty ze silné ztráty krve, které je všude kolem plno... Jako by nepřišla o ruku, ale o pět korun. Z uvedeného je jasné, že film je natočen skutečně jen pro chaboduché, kterým nejde o žádný děj, či poslání filmu, ale pouze o potoky krve, pojídání vnitřností lidí a jiné zvrácenosti. Filmem jsem doslova znechucen a pokud bude filmový horror kráčet podobným směrem, Pán Bůh s námi a zlé pryč. Chtěl jsem dát alespoň jednu * za herecký výkon Olivie Munn, ale protože miluji kočky... Bohužel. Tupý, ubohý, primitivní odpad! ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica snímku bola nudný, nezáživný opis pobytu na psychiatrii a zoznamovanie sa s postavami. Druhá polka sa však ukázala byť ako totálna, zbesilá a krvavá gore jazda za slobodou medzi šialenými kanibalmi. Je tu aj pár komických momentov, hlavne v spojení so zamilovanou prsnatou kanibalkou :). Preto kto prežije v zdraví úvodnú nudu, tak si pri konci určite príde na svoje. Slabší priemer. 55/100 ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštny debut, dobrý Peter Stormare. Prvých 40 min môžte preskočiť, potom začína krvák ako sa patrí (krvou sa nešetrilo), zaujímavý nápad, ktorý nie je dotiahnutý do konca, snaha Jesse Metcalfe "hrať" bije do očí, ale nám to nevadí my sa zabávame dobrým koncom (asi niekto videl filmy 28 Dní a Týždňov) a neurazil by som sa za pokračovanie... ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Prostředí blázince nebyl špatný nápad a rozhodně to je místo, kde bych nikdy nechtěl skončit. Škoda, že to celé působí dojmem nedotaženosti a o scénáři ani nemluvě. Pomalý rozjezd je asi největší chybou, protože při takto prostém ději je lepší akční linie, na které vše stojí nebo padá. Ta začíná až v druhé polovině, která nabízí celkem příjemné pokoukání a sem tam nějakou tu krvavější scénu, ale jinak slabota. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama