Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Diskuze

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Ja to videl .. a je to nemastný a neslaný, je to bída a utrpení a posledni dil jsem kvůli Ewokům nedokoukal vůbec..

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

já se k SW dostal taky teprve někdy před pár rokama, předtím jsem nikdy neviděl ani jeden díl, protože mě to nikdy nijak nelákalo, ani neoslovilo... a to pamatuju dobu na základce, jak z toho sposuta kámošů bylo vyplácanejch, měli je doma na VHSkách, pouštěli si to furt... pak někdy přišli ty nový 3 díly, to už jsem byl větší a o filmy se zajímal krapet víc, takže jsem to že vychází registroval docela, ale i tak mě to nidky nelákalao na to kouknout...

a fakt teprve před pár rokama jsem si řekl...dopytle sakra, takovej KULT, každej je z toho vyplácanej, každej o tom mluví, tady to je hodnocený taky skvěle, tak bych se měl asi "přemoct" a taky se na to podívat... tak jsem všechny odstahoval a zkouknul, samozřejmě tak jak vycházeli, takže v pořadí IV. V. VI. I. II. III.... a i po shlédnutí můžu stále říct, že ten humbuk okolo toho nechápu... jediný v čem to fakt uznávám, tak jsou fakt efekty atd... který na svojí dobu byly asi něco neuvěřitelnýho, ale jinak mě to dvakrát nebere.... :-)

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

Hrabka

mám stejný záměr ale když už začnu tak musim vidět všechny díly a vidina toho, že každý díl má min. 2h mě moc neláká :D

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

boze, vy jste banda ignorantu :-D jinak ale doporucuji spis ty stare dily (nyni ep. IV-VI), ty nove, snad jen s vyjimkou toho uplne nejnovejsiho, to neni nic moc...

na příspěvěk reagoval Hrabka

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Eržik

Jojo líbil se mi taky, Emily doufám, že tam zůstane dlouho, akorát nechápu, co chtěla Amy zkoušet s katolickou školačkou. :D :D

na příspěvěk reagoval pajabuska

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

SPOILER: hm, ty jejich vztahovy trable me moc neba, snad tim neposerou celej zaver sezony.

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Ale jak jsem si pročítal děje dalších dílů, tak nás čeká pravděpodobně pár nehezkých momentů.

na příspěvěk reagoval Gryphon

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

..Lucas..

Navíc mi tam připadá taková uvolněná atmosféra, jaká dřív nebyla, taková až rodinná mezi Sheldonem, Penny a Leonardem, takové ty smíchy jejich a tak ... líbí se mi to. :)

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

adam9

jj, vypadá, celej poslední díl byl fajn, jak si byly holky samy na kafíčku :D :D a Leonard: "I also love you" :D

na příspěvěk reagoval Sygi

Hunadarik

Hunadarik (hodnocení, recenze)

to je pravda , áno .. ale v dnešnom svete s peniazmi máš také možnosti že fú .. vidieť svet a miesta čo ja možno nikdy neuvidím , kupiť si rôzne veci a to hlavné zabezpečiť rodinu , hm , ja budem robiť do 70tky :D a budem rád že som rád :D

Ale tak ma napadlo , aj naši fyzici v big ben theory musia dosť zarábať , nemysleli ste na možnosť že sa peny a leonard odstahujú spolu niekam ?

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Hunadarik

já teda nevím, myslím, že to musí bejt velkej nápor na psychiku, když tě novináři pronásledují kamkoliv jdeš a píše se o čemkoliv, co uděláš...

Hunadarik

Hunadarik (hodnocení, recenze)

Greenpeacak

neviem no , určite niekde v hollywoode ťa ľudia na ulici nezožerú ako tu na slovensku..Ale vieš čo ? určite by som radšej podpísal pár fotiek , odfotil sa a hlavne robil čo ma baví aj na úkor slávy ale potom by som sadol do Porsche (alebo dostal také auto :D) , šiel do svojho veľkého domu a zaspával pri niekom ako Peny :) Myslím že troška máš pravdu , ale tie plusy ich životov to o veľa prevyšujú :)

na příspěvěk reagoval Petaxis

Greenpeacak

Greenpeacak (hodnocení, recenze)

Hunadarik

Nemá na kaderníka ? ....chudák, ho inak ľutujem. Nechcel by som byť slávny. Ideš niekam do mesta a vždy ťa budú ľudia otravovať, žiadať fotku a autogram...bŕŕŕ

na příspěvěk reagoval Hunadarik

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama