VOD (3)
Série 9 (2015) - 24 epizod
Série 10 (2016) - 24 epizod
Série 11 (2017) - 24 epizod
Série 12 (2018) - 24 epizod
Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů. (oficiální text distributora)
(více)Recenze uživatele FFilipCZ k tomuto seriálu (3)
Teorie velkého třesku (2007)
Geniální sitcom/seriál, který se okamžitě stal mým nejoblíbenějším. Láska na první shlédnutí, víc k tomu nemám co dodat! :)) ()
Resumé vánočních svátků (2017) (S10E12)
Asi nejslabší vánoční díl, který jsem viděl. A to jsem si na něj musel ještě setsakra počkat. ()
Stockholmský syndrom (2019) (S12E24)
Evidentně nejsem jediný, kdo standardně nekomentuje jednotlivé díly, ale tentokrát udělal výjimku. Taktéž určitě nejsem jediný, kdo nebyl zcela nadšený z posledních cca 2-3 sérií, které se již dost vlekly a pokulhávaly. TBBT si mě našla relativně později, než ostatní, nicméně od své první minuty si mě získala. Zažil jsem s nimi skvělé hodiny zábavy a u žádného jiného seriálu jsem se tak netěšil na další díly jako zde. Co říci závěrem. Zcela otevřeně a upřímně? Po dokoukání posledního dílu - který byl mimochodem perfektní a se vším všudy (takto se dělají závěry, pánové od GOT) - mě bylo opravdu upřímně smutno, jakmile jsem si uvědomil, že to všechno doopravdy končí. Přeci jenom, nemluvíme tu o pár dílech. Pro mě to bylo téměř 5 let. Taktéž se tedy na dálku, symbolicky a elektronicky loučím s touto bandou a děkuju jim za zpříjemnění mých večerů. ()