Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?  Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Aleššek odpad!

všechny recenze uživatele

To je to nejhorší, co jsem za pár posledních let ( za celej život) viděl, naprosto nehorázná kravina plná nevhodných, stupidních vtipů. Totální trapárna, vůbec nechápu, jak jsem se na tu žumpu mohl dokoukat dokonce. Lituji dne, kdy se mi DVD s tímto nejubožejším filmem dostalo do ruky. Asi si sestavím žebříček totálně nejhorších filmů všech dob a hádejte kdo je momentálně jasným aspirantem na první místo, ano je to tak - Skandály ze života zvířat. Mé hodnocení 0% !!! ()

baaaja odpad!

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodněkrát řečeným názorem, že jde o naprostou stupiditu, debilitu a nevim co všechno dohromady. Několikrát za celej "film" jsem se musela ze všech sil přemlouvat, abych to dokoukala, a když jsem se s velkým bojem dostala až k závěrečným titulkům, nemohla jsem uvěřit svým očím, že jsem kvůli takový kravině promarnila hodinu a půl.. Neskutečný, co někdo dokáže natočit, a pak to vydávat za film a ještě smutnější je, že se najdou lidi, který tomuhle daj 5 hvězdiček, s takovýma lidma je lepší se snad ani neznat... ()

Reklama

njuska 

všechny recenze uživatele

Trapná, hloupá a vesměs velmi nudná záležitost na úrovni ultralevných italských komedií z 80. let. Od hodnocení "odpad" mě odradily asi 2 scénky, u kterých jsem se mírně pousmál. Tento film tedy hodnotim, jako těžce "céčkovou" komedii, která se dá zřejmě sledovat jen po notné dávce THC. Normálním lidem ho v žádném případě nemohu doporučit! ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani poriadne neviem, prečo som sa do tejto "komédie" pustil. Pravdepodobne preto, len v ňom hrá veľa hercov s celkom kvalitného, i keď tiež troch primitívneho Októberfestu, čo sa mi páčilo. Tu sa k partií ešte pridal aj Jonah Hill. Treba však napísať, že tento druh komédie rozhodne nemusím. Nefunguje nič, nikomu nefandíte, nikto vás nebaví, nikto neoslňuje herectvom, hudba snímke nepomáha, o deji radšej pomlčme a Bčko smrdí na hony. Ak ešte len zvažujete zhliadnutie tak hľadajte ďalej niečo iné. (28.11.2021) ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Opět se setkáváme s potrhlou partou lidí hrajících převážně pod firmou Happy Madison, kde jak už je zvykem vymýšlet neuvěřitelně ulítlé komedie. Teď si vzaly dokonce na paškál už i zvířata a povedlo se to neskutečně dobře. Banda naprosto neschopnej filmařů a jejich neuvěřitelná cesta za Big Footem a jejich naprosto nefalšováná a a šílená show. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Přestože byl film natočen už v listopadu 2005, byl vydán až v únoru 2008. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama