Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film, který se zabývá jenom sexem, žádné seznamování atd. ae čistě jenom sex. Je to podáno z různých pohledů, je tam několik dvojic/trojic a film zaznamenává jejich sexuální zážitek. Místy je to vtipné, u některých situací jsem se fakt musel smát, ale na druhou stranu jsou tam i hluché momenty. Každopádně je to takovej odpočinkovej film na nedělní odpoledne za 3*. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Rm. 

všechny recenze uživatele

Lehce perverzní avšak chytře udělaná konverzační komedie bez souvislého děje ukazující průběh sexu v šesti krocích (začátek, předehra, sex, pauza, orgasmus, doznívání) mezi kamarády, milenci, ex-partnery, spolupracovníky (muž-žena) a spolubydlícími (muž-žena a ještě jeden muž). Občas budete mít určitě chuť na sex, občas budete možná mírně znechuceni (happy birthday baby!) a občas se budete hodně moc smát. Díky krátké stopáži se naštěstí nestihnete nudit. Podle názvu bych očekával trapnou teenagerovskou komedii, dostal jsem pravý opak, což jsem nečekal ... 4* ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov je zavádzajúci, táto sympatická komédia práve rieši tie komplikované záležitosti bezprostredne súvisiace so samotnou kopuláciou. Veru tie dialógy okolo toho, tak trochu i zo života, nemajú chybu. Aj toho zobrazeného sexu je tak akurát. Jednoducho, pre mňa milé, malé filmové prevapenie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)

Reklama

Reklama