Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Rm. 

všechny recenze uživatele

Lehce perverzní avšak chytře udělaná konverzační komedie bez souvislého děje ukazující průběh sexu v šesti krocích (začátek, předehra, sex, pauza, orgasmus, doznívání) mezi kamarády, milenci, ex-partnery, spolupracovníky (muž-žena) a spolubydlícími (muž-žena a ještě jeden muž). Občas budete mít určitě chuť na sex, občas budete možná mírně znechuceni (happy birthday baby!) a občas se budete hodně moc smát. Díky krátké stopáži se naštěstí nestihnete nudit. Podle názvu bych očekával trapnou teenagerovskou komedii, dostal jsem pravý opak, což jsem nečekal ... 4* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama