Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Pokud by se film točil pouze okolo dvojice Carly Pope a Aaron Abrams, bylo by mé hodnocení pravděpodobně absolutní, jelikož zde se hlásilo ve ve velkém. Ostatní tři příběhy jsou tažené až moc mimo realitu, tedy nevím, možná se režisér snažil sdělit nějakou závažnou myšlenku, to se mu každopádně nepovedlo, hodnotím Bezstarostný sex čistě z komediálního hlediska. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Reklama

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ale ano, poměrně vtipná taškařice. Nazval bych ji "sexuální stereotypy v kostce". Film, řekl bych, takřka dokonale shrnuje všechny fáze vztahu a současně i stíhá prezentovat více typů lidí. Na to, že má snímek necelých 90 minut, tak se do něj vešlo dost. Začínající režisér je poměrně šikovný. Klidně bych se v budoucnu nechal pozvat na něco dalšího. V mých očích, co se týče vtipnosti, zvítězila jednoznačně jediná trojce, která vždy dané fázi nasadila korunu. Na pobavení super záležitost. Nebojím se doporučit. Ideální ve dvou. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Príde mi až neskutočné, koľko právd a (menej, či viac) bežných situácií z intímneho života dvoch ľudí dokázali tvorcovia vopchať do tejto spleti príbehov. Vtipný, nápaditý, miestami aj trošku jednoduchý, ale určite výrazne vyčnievajúci snímok, ktorý ale aj napriek tomuto všetkému zostáva len obyčajnou komédiou na jedno použitie. Škoda, že tvorcovia do jednotlivých častí nevložili viac príbehovej stránky a nevyvodili z nich nejaké dôsledky, či závery. 70%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama