Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

917. hodnocený film: Sledujete 5 párů, kde někdo má problém se sexuálně uspokojit. A nebo taky někdo má to štěstí a je bez problémů. Celkem vtipný a i zdařilý pokus ukázat na život lidí, kteří se snaží usmiřovat, uvolňovat či jen tak obveselit pomocí sexu. 3* si proto zcela jistě zaslouží, i když jsem si dával větší naděje. Naděje se jmény potenciálních konkurentů - "Prcičky". Možná je to i dobře, že je tenhle snímek tak rozdílný, protože všichni asi víme o kvalitě této série. 3* ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Distribučný názov je zavádzajúci, táto sympatická komédia práve rieši tie komplikované záležitosti bezprostredne súvisiace so samotnou kopuláciou. Veru tie dialógy okolo toho, tak trochu i zo života, nemajú chybu. Aj toho zobrazeného sexu je tak akurát. Jednoducho, pre mňa milé, malé filmové prevapenie. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak to spolu mladí dělaj...jaký to má průběh a jaké dvojice se mohou sejít (docela dobrý výběr - kamarádi, co si vypomohou, ex, manželský pár, který má roky vášně zdánlivě za sebou, vyhlášený kurevník...). No, nepřináší to nic nového (i když, to s tím manželským párem je trochu edukativní :-) a asi nejzajímavější). Nenudí to, jako třeba film After sex, no a nakonec je prostě jasné, že je to všechno stejně o tom sexu, že? Ještě, že ho máme :-) ()

Kvítek 

všechny recenze uživatele

Za lehce perverzním titulem se skrývá nabuzovací sonda do postele několika párů, ve které si každý najde vysněnou a jste-li klikař už absolvovanou roli. Kromě obligátního zasunování a dalších směšných pohybů se mi díky bohu dostalo mnohem víc. Láska nevyřčená a vykřiknutá, pryžový dárek k narozeninám v hlavní roli, slečna "neuspokojená" a její herecký partner a tak trošku absurdní trojjízda mě úspěšně uspokojili. Nasnáším když "je to" jenom o sexu, a tohle nebylo. Kvalitní pojetí toho, jak mít kvalitní sex se vší tou omáčkou okolo. Duševní orgasmus jsem z toho sice neměla, ale i tak tohle číslo stálo za to! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama