Martin GeroKamera:
Arthur E. CooperHudba:
Todor KobakovHrají:
Aaron Abrams, Diora Baird, Sonja Bennett, Callum Blue, Carly Pope, Kristin Booth, Josh Dean, Natalie Lisinska, Josh Cooke, Ennis Esmer, Peter OldringObsahy(1)
Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)
Tak nevím, čekal jsem inteligentí komedii, ale nějak se mi jí nedostalo. Neřadím se mezi puritány, ale koncentrace slova ,,šukat'' tam na těch pár vtipů byla drtivá - což nejednoho otráví. Námět byl zajímavý. Ukázat jak je to se sexem a vším kolem něj u u páru, starých přátel, páru na prvním rande, u znovu se se sešlých partnerů a tak trochu podivné trojky... Děj je navíc je rozdělen na jednotlivé kapitoly, kde v rámci úvodu, předehry, aktu samého, přestávky, orgasmu a závěrečného rozuzlení máme možnost sledovat jednotlivé páry. Bohužel ve filmu se hodně kecá, řada věcí mi přišla přitažená za vlasy. Jediné co je nutno ocenit bylo nasazení sympatických herců a velmi krásných žen. Zejména Carly Pope je fakt kus a za ní dávám třetí hvězdu (asi bych se od ní nechal překecat k přátelskému pomilování :-).... I když to nebylo nic světoborného, jsem si jist, že vám některé scénky nebo i dialogy mohou přijít povědomé. Pár jich je ze života. Jako komedie však spíše podprůměr. ... * * * ()
Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()
Perfektní výběr typických párů, které spolu můžou mít sex, opravdu jsou tam situace přesně ze života. Některé na mě byly sice až moc ujeté (ale možná taky z něčího života :)), nicméně ty jsou zase o to vtipnější. Jen mi nějak nešla do hlavy ta fáze povídání mezi sexem a orgasmem. Jinak ale opravdu inteligentní a svěží komedie a věřím, že opravdu každý se v tom najde! Univerzální film na to, abyste si ho pustili s partnerem, pokud se ocitnete v jedné z těchto pěti situací :) ()
75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()
Film, který se zabývá jenom sexem, žádné seznamování atd. ae čistě jenom sex. Je to podáno z různých pohledů, je tam několik dvojic/trojic a film zaznamenává jejich sexuální zážitek. Místy je to vtipné, u některých situací jsem se fakt musel smát, ale na druhou stranu jsou tam i hluché momenty. Každopádně je to takovej odpočinkovej film na nedělní odpoledne za 3*. ()