Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Je to úsměvné, někdy až překvapivě pravdivé, ale rozhodně dobře natočené, přímo k jádru věci. V tomto případě spíše k jádru sexu :) Kolik párů, tolik různých situací, které někteří z nás dobře osobně znají a o to více vás ten film pobaví a možná i chytne. Rozhodně nejde o nablblou komedii jako Prcičky. Pokud si odmyslíme kontroverzní téma, tak se vlastně jedná o příjemnou konverzačku. Supr film! ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

75% Bavil jsem se výborně a o to v komedii jde. Není to žádná teen sračka, ale pětipovídkový film čistě o sexu z pěti pohledů různých lidí a z pěti různých úhlů. Bavil jsem se u povídky Přátelé, Spolubydlící, První rande, Manželé. Slabší byli Ex partneři. Některé situace jakoby vypadly z realu, některé jsou silně přestřelené. Co je škoda, že u filmu o sexu je párkrát vidět zadek a zlehka prsa. Přitom slovník je ostrý, záběry už méně. Ale pobavilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama