Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (248)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Sice nie moc originalna, ale vdaka vybornemu hereckemu obsadeniu celkom zabavna komedia. Travolta z Williamsom sa vyborne doplnuju. Scenar je nenarocny ako v podstate cely film. Pobavil som sa pri tejto komedii viac ako som cakal takze zasluzene tri hviezdicky. A napokon Travoltu mam celkom rad a som vdacny za kazdy solidny film s nim. Vo filme sa objavi v malej a pre neho netypickej ulohe aj Matt Dillon. A to je tiez jeden z dovod preco treba dat tejto komedii sancu. ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za povedené hlavní duo a několik povedených gagů, ale jinak je to opravdu hodně slabé a ke konci už je to jenom růžový doják s vzájemným vylíváním srdcí. Nakonec toho ale filmu nemůžu moc vyčítat, protože to byl pravděpodobně záměr, natočit nenáročnou rodinnou zábavu pro rodiče s dětmi 5+, která sice nenudí, ale ani příliš nerozesměje. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.0/10] | me: Komédií tohto typu tu už bolo neúrekom, táto však má Travoltu a Williamsa. Inak je to nenáročná komédia so všetkým, čo tento typ komédie musí spĺňať: "dojať", rodinné hodnoty a znovuobjavenie a prehodnotenie podstaty života. Okrem toho ale sa v tejto nachádza pár výborných miest, ktoré vynikajúco pobavia a stoja za to. Celkovo je to taká pohodka, ktorá vyplní čas. ()

Dargel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Bohužel to bylo nakonec tak, jak jsem čekal. V upoutávce vidím všechny ty vtipné scénky, a tak se domnívám, že jimi bude film nabitý až do konce, což je ale omyl, protože nic dalšího, než to, co jsem už viděl předtím v traileru, tam prostě není. Tak se musíte uspokojit s několika málo výpady. Dopnutí míče do hlavy neznámého dítěte, prohození prášků a návštěvou zoo tak končí celá zábava. Líbil se mi Seth ve své typické pozici nesmělého baviče - avšak až příliš podobné jako ve filmu Nekecej a pádluj. Po celkovém zhodnocení to nestačí ani na 3 hvězdy, je mi líto, ale chtělo to trochu změnit vývoj nebo nějak oživit, ke konci je to příliš těžkopádné. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama