Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (248)

Noviik 

všechny recenze uživatele

Ano, své to splnilo, opravdu to pobavilo (golf, většina vtipných Williamsových scén a občas i Travolta), celkově jde ale o obyčejný, až trapný, příběh amerického stylu - zbrkle nabudeš, zbrkle ztratíš, zbrkle pochopíš chybu, zbrkle se vrátíš. Nůůůďo! Ale za scény, kdy jsem brečel smíchy, to stálo :) ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Já bych to s tím nízkým hodnocením tak vážně neviděl. Ano není to žádná super bomba, ale Williamsovi s Travoltou to šlape bezvadně a opět jsem se po nějaké době u některých scén od srdce zasmál. Nevím co kdo čeká od rodinné komedie, já zábavu a když je střeštěná po vzoru Deuce či Grown ups. proč ne? (dovolil jsem si shlédnout verzi s Trávničkovo dabingem a musím říct že pohoda.) Když překousnete trochu vlažný rozjezd, tak pak se to už veze. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Místy jsem se smál hodně nahlas a to nebývá zase tak často, takže jednoznačně za sebe palec nahoru .. a vysvětlení? .. : John Travolta/Charlie je můj velký oblíbenec, který zde sice odvádí jen svůj standardní výkon, ale i to málo úplně stačí k mému pobavení a nadšenému aplausu .. Williams, moc ho zrovna nějak nemusím, přesto uznávám, zde je také hodně dobrý a vtipný .. a bonus .. vždy krásná a téměř dokonalá a naprosto perfektní .. jedna z mých nejsympatičtějších osudových životních partnerek/manželek ze stříbrného plátna .. I Love You, Kelly Preston … ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má obrovský problém a to je ten, že je točená pod Waltem Disney. Veškeré vtipy mají potenciál, který ovšem není možno dobře využít kvuli přístupnosti a na tom to celé padá. Obsazení vedlejších rolích je přímo hvězdné: Seth Green, Bernie Mac, Dax Shepard, Justin Long, Luis Guzman, Matt Dilon jsou skvělí baviči, ale potřebují tam prostě to svoje "fuck". ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.0/10] | me: Komédií tohto typu tu už bolo neúrekom, táto však má Travoltu a Williamsa. Inak je to nenáročná komédia so všetkým, čo tento typ komédie musí spĺňať: "dojať", rodinné hodnoty a znovuobjavenie a prehodnotenie podstaty života. Okrem toho ale sa v tejto nachádza pár výborných miest, ktoré vynikajúco pobavia a stoja za to. Celkovo je to taká pohodka, ktorá vyplní čas. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama