Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (106)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmů Tila Schweigera je Til Schweiger sám. Nepracuje v týmu, nemá nikoho, kdo by mu položil ruku na rameno a řekl: Tile, tohle už tu bylo, zkus jiné téma, zkus to jinak. Tak v jeho filmech zůstává hlavní devizou jeho pravidelná sympatická tvář a sexy prdelka! Pro dámy celkem milé pokoukání, pro přínos světové kinematografie zanedbatelné ... ()

savage3303 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Nato, že to je nemecká komédia ma milo prekvapila. Je určite lepšia ako ostatné teenegerske komédie hlavne nemecké a zatienila aj tie americké.. Hlavná hrdinka nie je žiadna krásavica ale to vôbec nevadí. Dej bol skvelý ako aj hudba. Ja som sa príjemne zabavil a rád si to zopakujem, ak to budú opäť dávať v TV. Slabšie 4*. ()

janisska 

všechny recenze uživatele

On střídá jednu za druhou, Ona je zhrzená. On se má napravit, ale nakonec se s Ní napravují navzájem. Několik scén typu "Ona šlápne na prkno, jež ji praští do hlavy, to je ale legrace, ohoho". Obligátní patos (sestřih toho, jak si oba hrají s dětičkami a v západu slunce se plaví na lodičce; k tomu zní - cituji německé titulky pro neslyšící - atmosphärische Musik). Vyznání lásky na veřejnosti. Hádejte: Bude taky happy end? I tak dávám dvě *hvězdičky* za atmosféru - mí přátelé by určitě řekli, že "ten je film jde *od srdíčka*". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama