Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že Němci neznají jen Pilcherovou a umí i normální hezký romantický komedie. Šablonovitý, s jasným koncem... Tak čím je tahle výjimečná? Chemie hlavní dvojice funguje, ona správná a sympaťačka, on je týpek z Knockin' on Heaven's Door; pak prostředí školky, které je dobrým zřídlem vtipných a úsměvných situací (pár dětských hlášek fakt stojí za to); a živá rom-komová hudba. Jen škoda, že z toho nevyždímali víc, potenciál by byl. # viděno: monitor, 5.1 # příběh 6 | hudba 7 | humor 4 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dám si vodu. Ale abychom si rozuměli, nechci žádnou hysterickou podbízivou vodu, která nechápe, co je to vztah na jednu noc. Chci nebublavou vodu, která nedělá žádné vlny." Ludo je zkrátka romantik, který žije a souloží pro radost, takže považuji za poněkud nešťastné, že bych měl fandit tomu, aby se usadil a obšťastňoval pouze jednu dámu. Jenže Anna je dostatečně potrhlá na to, aby si získala mé sympatie a proto k fandění nakonec došlo, ale celkově jsem dostal o něco méně zábavy, než bych potřeboval a například scény s kouzelným medvědem Bellem svou trapností zaskočily i můj vrozený nevkus. ()

BARWA 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)

Reklama

Reklama