Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (105)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

846. hodnocený film: Tak tenhle film mi doporučila Patrinka a Venca, kterým se moc líbil. A co na to já? Já jsem byl skutečně nadšenej. Til Schweiger je můj oblíbenej herec a je neskutečně i charismatickej. Film má jednoduchej milostnej příběh a jednoduchou milou zápletku. Hlavní hrdinka je ale navíc půvabná a umí svou roli zahrát více než dobře. Opravdu nechápu lidi, co nemají rádi německý filmy. 5* je pro mě samozřejmostí, protože tenhle film jsem si moc užil a můžu jej směle dál doporučit. 5* ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou za film jako takový a ta má čtvrtá je jen a jen pro: Anna Gutslowsky / Nora Tschirner – zaslouží si ji, protože zde byla naprosto skvělá ... ... ... a navíc - pár momentů opravdu nemělo chybu .. bylo odkoukáno z reálného života : .. "Moje maminka je herečka." "A tatínek?" "To je hajzl!" ... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €4,5miliónaTržby USATržby Celosvetovo $81,409,820 (z toho v Nemecku bol zárobok pekných $74,002,437) ║ Til Schweiger sa vie dosť dobre obracať, keď stíhal aj režírovať aj hrať hlavnú úlohu, dokonca dosahuje aj v celku znesiteľnú úroveň filme ale v čom tu je problém že ponúka len to čo už sme mohli v Amerických komédiách vidieť nespočetne krát. Takže ako výstuhu príbehu si zobral osvedčenú šablónku, ktorá pokiaľ sa vie zručne spracovať nemôže sklamať a nesklamala ale nevýhodou je že tam nie je dohromady nič originálne, čo by mohlo potešiť. Nájde sa tu aj zopár vtipných scén, romantická rovinka v celku funguje, takže stráviť sa to dá pokiaľ sa nečaká veľký zázrak z Nemeckej produkcie. /45%/ ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Pod základní schématičností se skrývají drobné nuance, které tento snímek činí dosti originálním. Nečekejte též, že se budete u filmu válet smíchem, ale duch romanticky založeného člověka strádat nebude. Díky značně extrémním a podivným charakterům se film blíží kategorii weird, tedy filmu o podivínech pro podivíny. I přesto v něm najdete spoustu faktů, které potěší i zcela normální nedeformované osobnosti. Nora Tschirner navíc působí hodně jako Zooey Deschanel, takže na své si určitě přijdou i fanoušci této herečky. A jak je patrno již v úvodu, film se vymezuje vůči mnohým americkým klišé. A nahrazuje je klišé německými :) *** Ve zkratce: Jürgen, to bejval tak zatraceně zábavnej chlap :) A teď už běžte na Sněhurku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)

Reklama

Reklama