Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojná parodie, pokud mohu soudit, místy jsem se skutečně dobře pobavil. Sympatické je, že si tahle konina na nic nehraje, je to prostě guilty pleasure se vším všudy - berte, nebo nechte být. Otrávený jsem naopak z nedostatku nějaké větší filmařské invence - celý film je až nepříjemně zplácán z žánrových klišé a ohraných fórů, které jsme viděli stokrát předtím. Původních nápadů je zde skutečně pomálu. Odkaz na Le Fanovu Carmillu pak snad ani raději nekomentovat, to si mohli tvůrci skutečně odpustit. Ech, když tak nad tím přemýšlím, vážně mě trápí, že naprostá většina upírských filmů, které jsem kdy viděl, jsou strašné sračky, protože v skrytu duše - puzen upřímnou afinitou k tomuto žánru - opravdově prahnu po tom vidět konečně alespoň jeden, který by byl výjimkou. Tak třeba někdy příště :-) ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Inu, proč ne. Trocha dobrého pitiva, nějaké to jídlo, skvělou partu a máte stoprocentně zaručeno, že se nebudete nudit ani minutu. Ač je pravda, dámy prominou, že tohle je spíše jízda určená pro pány. Chápu nízká hodnocení, nechápu sám sebe, že jsem šel tak vysoko a výborně se bavil. Že by díky té konstelaci potřeb, jakou jsem popsal na začátku? ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá jako pěkná kokotina a filmový fanoušek už dopředu čeká něco zvrhlého, takže vstupní očekávání jsou nízká a z toho nakonec tvůrci filmu těží. Protože ve výsledku to opravdu kokotina je, ale jelikož zde nefunguje faktor zklamání a diváci jsou naladění na humor útočící na 1. signální, tak jsou schopní Claydonovi a jeho partě ledascos odpustit. Z filmu je přitom cítit, že ambice byly větší a že režisér chtěl nejspíš natočit něco podobného Zombielandu nebo Soumraku mrtvých, jenže k tomu mu scházel talent, vyšší rozpočet, kvalitní herci a konec konců i scénář. Zvlášť ženská část ansámblu představuje z hereckého hlediska spíš utrpení, které ovšem vynahrazuje jejich hezký exteriér. Nakonec by to mohlo být docela slušné softporno, kdyby štáb chtěl a trošku víc zatlačil tím směrem. Film zjevně cílí na teenagerské publikum a to by si snad mohlo přidat o hvězdičku víc. Naopak ti, co se řadí k intelektuálům, mohou zkouknout tohle dílko jen na vlastní nebezpečí. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama