Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasicke, sablonovite hollywoodske klise, tentokrate v psim oblecku. Hnus. Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze Raja Gosnell dostal poradnou ranu invalidnim vozikem pres zada a od te doby chodi po ctyrech, taha pantofle po baraku, okusuje koste a cura mamince na fikusy. Ale ja to nereknu, takovy jsem format. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmně se žádný filmový zázrak nekoná, ale jelikož sám vím jaký je to mít psíka, tak bylo rozhodnuto na co koukat. No myslím že úplně v pohodě, sou horší filmy s psama co hrají hokej, americký fotbal, tenis a já nevim co ještě a tady jako kupodivu, to bylo dobrý. Takže u tohle třeba nic neřešit a vypnout mozek, ideální film na léto. Takový Dany Trejo, Vin Diesl a Randy Orton, tyhle filmy musejí milovat, proč, to je jednoduchý protože mají tyhle psíky doma . ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nejsem schopná ohodnotit objektivně, protože baštím všechno, co je roztomilé, a to film s čivavou v hlavní roli být musí, i kdyby na sobě měla třeba drsný rockerský obleček s hroty. Na luxus zvyklá čivava Chloe se dostane do Mexika, kde padne do rukou skupiny pořádající psí zápasy. Na útěku pak potká nové kamarády a hlavně německého ovčáka Delgada, který má svůj vlastní smutný osud. Banda čivav v divočině byla děsně srandovní a na druhé straně ti zhýčkaní "psi" v Beverly Hills taky. Není to nic moc hlubokého, je to na pobavení, takže účel to dle mě splnilo. Dialogy byly vtipné, akorát u akčních scén bylo poznat zásah počítačem, ale jinak vypadali mluvící hafani přirozeně. Byla to prostě prča a to mi v tomhle případě stačí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama